Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a ja mam takie pytanie... w zasadzie bardziej z ciekawości:-) ostatnio byłam u koleżanki która ma rocznego synka, no poprosiłam o przygotowanie wody do mm; nalała do butelki wodę żywca...podgrzała w podgrzewaczu i dodała mleko... byłam zdziwiona ale stwierdziłam że skoro nic nie jest jej synkowi to i mojemu nie zaszkodzi:-) (my zawsze dajemy mocno przegotowana i potem ostudzoną wodę z kranu). Teraz przejrzałam sobie fora i widzę że jest dużo osób które robią mm na bazie wody mineralnej bądź źródlanej... a wy jak przygotowujecie mm? :-)
łoł to ja jestem jakas innabo uzywam zwykłej kranowy,swiezo przegotowanej w ''Gosiowym'' mini garnuszku
po ugotowaniu przelewam do butelki i wstawiam w podgrzewacz.
ja tez kranówą karmię moje dziecko:-) gotuję kilka minut i czekam albo samo przestygnie albo studzę ...:-)Spring dobrze piszeJeśli chcemy używać dla maluszków wody butelkowanej, to należy wybierać tylko takie, które mają poniżej 300 jednostek składników mineralnych