reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Dobranoc Atanku :*
Pyscek
:)
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja widzę dwie!!!!!!!!!!!!!!! A uwierz mi, że jak na zdjęciu widać dwie to dwie są!!!!!!!!!!!! 
Pyscek dzisiaj miałaś dostać @??? Zrób jutro z porannego moczu, powinien wyjść bardziej wyraźny! Po cichutku gratuluje ale tak bardzo po cichutku!!!!! :*

Pyscek dzisiaj miałaś dostać @??? Zrób jutro z porannego moczu, powinien wyjść bardziej wyraźny! Po cichutku gratuluje ale tak bardzo po cichutku!!!!! :*
Pyscek
jej naprawdę ?? okaże się wszystko jutro na wizycie ... powiedz mi Madziu po jakim czasie gin może wykryć ciążę ???
@ miałam dostać ok. 2 tyg temu
i do dziś nie mam ... dlatego mąż mnie namówił abym jeszcze raz zrobiła test
@ miałam dostać ok. 2 tyg temu

Ostatnia edycja:
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No ja byłam na pierwszej wizycie na początku 6 tygodnia i dostałam już piękne zdjęcie fasolki!!! A kiedy miałaś termin @??
Pyscek
edytowałam post wyżej
ok 2 tyg temu miałam mieć termin @ a dokładnie 12.11
ok 2 tyg temu miałam mieć termin @ a dokładnie 12.11
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Nie zauważyłam
no to byłby mniej więcej 6 tydzien w razie czego
myślę, że jeśli dzisiejszy test nie kłamie to ginek jutro już spokojnie będzie mógł coś dojrzeć na USG :-) trzymam w każdym bądź razie mocno kciuki!!
Chyba, że przesunęła Ci się owulacja i ewentualna fasolka byłaby młodsza... stąd byłby ten pierwszy test negatywny i tłumaczyłoby to dlaczego taka słabiutka ta kreska dzisiaj!

Chyba, że przesunęła Ci się owulacja i ewentualna fasolka byłaby młodsza... stąd byłby ten pierwszy test negatywny i tłumaczyłoby to dlaczego taka słabiutka ta kreska dzisiaj!
Ostatnia edycja:
Pyscek
ufff.... pomału zaczynam się więcej denerwować przed jutrzejszą wizytą ...
przecież ja tam przed drzwiami padne ze stresu i nerwów .... będzie mnie musiała wciągnąć do gabinetu 
dzięki kochana za informację, jeśli by potwierdziło się jutro wszystko to fajny mamy prezent dla rodziców na mikołajki i dla nas też

dzięki kochana za informację, jeśli by potwierdziło się jutro wszystko to fajny mamy prezent dla rodziców na mikołajki i dla nas też

reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No mam nadzieję, że mikołaj będzie dla Was szczodry :-)
a patrzę tak sobie jeszcze na ten Twój wykres i szczerze mówiąc nic z niego nie wiem...
ale ja bym obstawiała, że owulacja miała miejsce 06.11 dopiero ale biorąc pod uwagę, że później temp spadła dość gwałtowanie to sama nie wiem 
O!!! Ja bym to wytłumaczyła tak!
05.11 owulacja
08-09.11 implantacja ( bo wtedy podobno temp spada)
no i dalej mniej więcej trzyma się na równi bo nie biorę pod uwagę temp zaburzonej... ;-)
Ja się cieszę chyba równo z Tobą!!
na którą masz jutro wizytę???
a patrzę tak sobie jeszcze na ten Twój wykres i szczerze mówiąc nic z niego nie wiem...

O!!! Ja bym to wytłumaczyła tak!
05.11 owulacja
08-09.11 implantacja ( bo wtedy podobno temp spada)
no i dalej mniej więcej trzyma się na równi bo nie biorę pod uwagę temp zaburzonej... ;-)
Ja się cieszę chyba równo z Tobą!!

Ostatnia edycja:
Podziel się: