reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
kochane mam proźbę ... możecie mi powiedzieć ile kresek widzicie ?? bo mi z mężem wydaje się że dwie, pierwsza bardzo widoczna, a druga taka leciutka bladziutka, ale może się mylimy ... SDC10906.jpgto.jpg LEPSZEGO ZDJ NIE MOGŁAM ZROBIĆ BO JUŻ NIE TO ŚWIATŁO DZIENNE :-(

Ostatnia edycja:
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja widzę dwie!!!!!!!!!!!!!!! A uwierz mi, że jak na zdjęciu widać dwie to dwie są!!!!!!!!!!!! :tak:

Pyscek dzisiaj miałaś dostać @??? Zrób jutro z porannego moczu, powinien wyjść bardziej wyraźny! Po cichutku gratuluje ale tak bardzo po cichutku!!!!! :*

jej naprawdę ?? okaże się wszystko jutro na wizycie ... powiedz mi Madziu po jakim czasie gin może wykryć ciążę ???
@ miałam dostać ok. 2 tyg temu :-p i do dziś nie mam ... dlatego mąż mnie namówił abym jeszcze raz zrobiła test

Ostatnia edycja:
No ja byłam na pierwszej wizycie na początku 6 tygodnia i dostałam już piękne zdjęcie fasolki!!! A kiedy miałaś termin @??

Nie zauważyłam :-p no to byłby mniej więcej 6 tydzien w razie czego :-p myślę, że jeśli dzisiejszy test nie kłamie to ginek jutro już spokojnie będzie mógł coś dojrzeć na USG :-) trzymam w każdym bądź razie mocno kciuki!!

Chyba, że przesunęła Ci się owulacja i ewentualna fasolka byłaby młodsza... stąd byłby ten pierwszy test negatywny i tłumaczyłoby to dlaczego taka słabiutka ta kreska dzisiaj!

Ostatnia edycja:
ufff.... pomału zaczynam się więcej denerwować przed jutrzejszą wizytą ... :sorry2: przecież ja tam przed drzwiami padne ze stresu i nerwów .... będzie mnie musiała wciągnąć do gabinetu :-D
dzięki kochana za informację, jeśli by potwierdziło się jutro wszystko to fajny mamy prezent dla rodziców na mikołajki i dla nas też :-p

reklama
No mam nadzieję, że mikołaj będzie dla Was szczodry :-)
a patrzę tak sobie jeszcze na ten Twój wykres i szczerze mówiąc nic z niego nie wiem... :-D ale ja bym obstawiała, że owulacja miała miejsce 06.11 dopiero ale biorąc pod uwagę, że później temp spadła dość gwałtowanie to sama nie wiem :-p

O!!! Ja bym to wytłumaczyła tak!
05.11 owulacja
08-09.11 implantacja ( bo wtedy podobno temp spada)
no i dalej mniej więcej trzyma się na równi bo nie biorę pod uwagę temp zaburzonej... ;-)

Ja się cieszę chyba równo z Tobą!! :-p na którą masz jutro wizytę???

Ostatnia edycja:
Do góry