Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

)

i jeszcze ~~~~~~~na szczescie i dla naszych staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

<cmokwpępolka> piękny bąbelek :-)
nie nakręcaj się, nie nakręcaj się bo możesz się bez sensu zablokować, jak Ci tylko w głowie świta myśl to szukaj innej, rób coś absorbującego - okna myj ;-)Piękny!
wiecie co ja popadam w paranoję, tak bardzo chce żeby teraz się udało. Każdy kolejny dzień polega na czekaniu i opiera się na jednej myśli "Pragnę być matką" przeraża mnie to. Przeszłam sporo w życiu i zawsze była twarda, myślałam, że nic mnie nie załamie, a tu szok III miesiąc starań (dopiero) a ja panikuję, nawet mój mąż stwierdził, że to mój słaby punkt
no i ja się pobeczałam, ale by było cudownie jak by Ci się udało :-) Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ślę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Powodzenia na wizycie Pycholku nasz :-)
Się czujemy dobrze, aczkolwiek w nocy brzuch bolał, ale nie ciążowo tylko bardziej jelitowo. Teraz jest już dobrze.Zafasolkuje- jak tam sie dzis czujemy podziel sie nasza polska drozdzowka![]()