reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

magd.a: bo większość facetów w pierwszej chwili jak się z nimi rozmawia o tym żeby byli przyporodzie,to widzi kobiete z nogami rozłożonymi i jeszcze w krwawej scenerii :-). Mój pierwsze co powiedział to to że on będzie prawie asystował lekarzowi hehehe tak się z tego uśmiałam że szok. Musiałam mu wytłumaczyć, że on tam nic nie zobaczy i będzie mnie trzymał za rękę, podawał wodę, smarował usta oo
pomadką i znosił moje obelgi. Troche się rozczarował ale pogodził z tym i już wie jak jest jego rola na porodówce ;-)

reklama
Wieczorem mu tylko napomniałam,że czasami mógłby przymknąć jadaczkę, bo nadaje się na ojca jak ja na rzeźnika..
No dobrze mu powiedziałaś, faceci to jak czasem coś zawalą, to tylko w pysk strzelić, zeby się opamiętał jeden z drugim.

Spało się w miare, ale się dość kręciłam i od 5 już do 6 nie zasnęłam bo mnie brzuch meczył.
Miałam coś napisać i zapomniałam co :sorry:
już wiem :-)

Mój brzuch już widać, ja pewnie będę wielka jak słoń zanim do końca dociągnę :zawstydzona/y:

Neciuszka
podejrzałam Ciebie na fb - bardzo ładnie wyglądałaś w krótkich blond włoskach

Ostatnia edycja:
fasolka: no to jak bedziesz w domu to dawaj nową fotkę brzuszka:tak: i to bez gadania!!!!!!!!!!

A ja mierzyłam strój kąpielowy, bo mnie fifka natchnęła żebym w końcu poszła na basen, tym bardziej że mąż z pracy ma za darmo i możemy chodzić ile chcemy. wyglądam jak wieloryb, i nie mówię o brzuchu bo w tym stroju to wyglądam nie jak w ciązy tylko jak otyła baba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje udziska są ogromne i łydki nie dość że zawsze były takie masywne to teraz są straszne

nie no od ostatniego zdjęcia, aż tak bardzo nie urósł zrobię fotę na koniec 4 miesiąca, czyli w okolicach kolejnego piątku. Ja się czuje wielka jak słoń, przytyłam po całości - nogi grubaskie mam. Ach trudno będzie się trzeba znów odchudzać. Juz raz osiągnęłam sukces, to może i tym razem się uda.

Ostatnia edycja:
Fasolka no blond powrócił wczoraj na mą głowę na tyle ile się dało teraz ;)

Lamia a walnąć ci??!! nooo a co ja mam powiedzieć ja ty żeś nadal chudsza niż ja przed ciążą.

Dobra idę do matuli do sklepu i potem do takiego innego zlookać ponoć tanie i fajne body i śpiochy są. Wrócę za dwie godziny jak mnie szybciej nie zdenerwuje.

Ostatnia edycja:
ehh a ja was nie mam na fb mam tylko magde atanka i AeI a was nie:zawstydzona/y:

Lamia- dziekuje ze pytasz spalo mi sie w miare dobrze bo moj zasnal na moim miejscu przy scianie i wiercilam sie zeby sobie poze do spania znalesc i oczywiscie rano obudzil mnie jego "cichutki" budzik wyjacy mi od pol godziny nad uchem :angry: az w koncu wstalam go wylaczyc i go budzilam on powinien miec budzic odrazu z mlotkiem co go trzasnie do obudzenia:tak::-D a ja musze isc po zakupy i biore sie dzis za tort i jakas kolacje na wieczor :p:-p w koncu raz nie zawsze urodzinki moge mu mini zrobic

a ktore to z was Ula Z. i Danka H.?

na ddtvn jest o jodze dla ciezaroweczek :-)

Pyscek...ja tez widze 2 kreseczki!! po cichu gratuluje, ale czekam na potwierdzenie!

Ostatnia edycja:
KUR.A MAĆ szlak mnie zaraz trafi w tej robocie. Przyszła znajoma WIELMOŻNEJ PANI SEKRETARZ z jakąś sprawa problematyczną i teraz cała gmina ma się brać i załatwiać tę sprawę, no szlak mnie trafi. I najlepiej iść do Eweliny bo ma umiejętność logicznego myślenia i łączenia faktów. Piz.da mnie zaraz trafi ja pikpikpik wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Dzien dobry!
Atanku piękny brzuszek:*
Pyscku &&&&&&&&& za dzisiaj. Wiesz...moim zdaniem tak są dwie krechy jak nic:-D
Iwasku miło przeczytać,że ktoś prócz męza mego o mnie śni a jak to horror nie był to juz w ogóle super:-)
Fasola co sie przejmujesz, ciąza to jedyny moment kiedy mozna sobie troszke odpuscic i znaleźć "wytłumaczenie",tzn pościemniac.
Neciuszka,żeby nie było:*
Sil trzymasz sie mam nadzieję jeszcze w dwupaku i że nie masz żadnych symptomów porodowych? Kiedy ta wizyta,30?:-)
Mag kurcze,daj kawalek tego tortu. Ja tylko przeczytałam,ze bedziesz go robila to mi slinka pociekla ech...Taki śmietanowy bym zjadła:-)
Lamia zazdroszcze....zawsze myślałam,że w ciazy se bede chodzila na basen a tu gdzie,wcale nie chodze a co dopiero na basen:(
Magda a Ci powiem,żeś bardzo dobrze M powiedziala. Ciekawe skąd on wylazł:p
Milia a u Ciebie kochna co slychac? Walczysz z bakteryją?
mam nadzieję,że nikogo nie pominęłam kurcze..

reklama
dziuraczka kochana: witaj, jak się czujesz , co porabiasz, tęskniłam :-)

fasolka:a kopnij ich w dupala i niech spadają, kobiety w ciąży są zdekoncentrowane więc powiedz że nie możesz sie skupić i niech sami rozwiążą problem

magenta: zaraz ci wyslę namiary na mnie na fb to mnie zaprość:-)

Do góry