Nalka udanych Chrzcin i najlepsze życzenia z okazji rocznicy
Bigchild Tobie też życzę udanej imprezki i żeby Dziecko w kościele było grzeczne

Fajnie że ma Cie kto wyręczyć w gotowaniu i pieczeniu
Kasiula Ja też jestem zwolenniczką zakupów na all - tym bardziej teraz przy dziecku - właśnie czekam na prezenty Mikołajowe dla chrześniaków.
Klementyna mojemu się łuszczy w ogóle skóra na całej główce - nie wiem czy to ciemieniucha bo nie są to takie żółte łuski jak wszędzie opisują tylko po prostu białe drobne płatki naskórka.
A jeszcze pytanie: czy przekwitniętego stroczyka podlewa się? Bo wczoraj wyczytałam że robi się 3 miesiące przerwy.
No i skończyła się piękna złota jesień - dzisiaj wieje i leje :-( o spacerze nie ma co marzyć

Moje dziecko ma na sobie koszulkę z napisem "mały terrorysta" i rysunkiem rozwrzeszczanego bobasa - jest ona w 100% adekwatna do jego dzisiejszego nastroju. Chciałam sobie nałożyć tą farbę w końcu, więc poczekałam jak zaśnie i miał budzić się koło 10.30 na jedzenie, ale jemu zachciało się jeść już o 9.10

i więcej się nawkurzałam przy tym farbowaniu niż to wszystko było warte... Na koniec już nie miałam siły go nosić to wsadziłam beksę do bujaczka i poszłam z nim suszyć włosy to zasnął. Ale oczywiście za parę minut wstanie bo znowu jedzenie się będzie zbliżać... I tyle miałam naplanowane na dzisiaj, a mówię wam jak szarpnęłam roboty do przodu

Trzymajcie się ciepło