reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
magda - oby konik się podobał:-)

nata - sprawdziłam w gazetce, 129zł ale trochę się różni od tego z podawanego linku i ten z Allegro jest dla dzieci do 50kg, ma gwarancję roczną lub 2-letnią (zależy od aukcji) a Biedronkowe są do 30kg i o gwarancji nic nie doczytałam, więc kupię jednak z Allegro;-)

Magda- fajna ta barbie-sama bym się taką pobawiła:)
Ja na prezent pod choinke nie mam pomysłu. A ntek nie wykazuje wiekszego zainteresowania zabawkami więc nie bede szalała. Zastanawiam się nad tą farmą z FP bo jedynie co Antka interesuje to traktory,koparki i zwierzaczki. Uwielbia bawić się figurkami zwierzątek.A na mikołaja napewno kupie mu te klocki z biedy. Takich kolorowych drewnianych nie mamy- z drenianych to Antek bawi się moimi klockami YENGI:)

magda - oby konik się podobał:-)

nata - sprawdziłam w gazetce, 129zł ale trochę się różni od tego z podawanego linku i ten z Allegro jest dla dzieci do 50kg, ma gwarancję roczną lub 2-letnią (zależy od aukcji) a Biedronkowe są do 30kg i o gwarancji nic nie doczytałam, więc kupię jednak z Allegro;-)

DO 50 KG?? Wwwowww, to i ja bym się mogła bujnąć na nim:)

elvie - dla dzieci do 50kg - o matko ja warze 50 - myslę, że spokojnie wystarczy do 30kg - Lenka jak będzie miała naście lat już raczej na koniku na biegunach nie będzie chciała jezdzić.
A co do gwarancji - to w biedzie na podstawie paragonu na rok

Olka tez dostanie bujaka pod choinke, od moich rodzicow, jak znajde linka to wam wrzuce, to bedzie zyrafa i boska jest:)

mam jeszcze pytanko-orientujecie sie czy rajstopki z Nexta sa na zywo tak samo kolorowe i ladne jak na zdjeciach? na allegro bosko wygladaja, ciekawa jestem jak jest na zywo

No niektóre konie są niby do 60kg nawet to i ja bym mogła się bujać
laugh.gif

Juz bys nie mogla, bo pewnie kilka kilo Ci przybylo :-p
A na powaznie, dziewczyny maja racje - dzieci wyrastaja z zabawek w wieku nastu lat, a po kolejnych nastu milosc do tych zabawek powraca :-)

reklama
Elvie nasz ma około 70cm i Helenka swobodnie na niego wchodzi:tak: Nie ma żadnych bajerów ale to dobrze bo podejrzewam że grał by na okrągło a tego moje uszy by nie zniosły.

Do góry