reklama
W realu ostatnio kupiłamLaseczki- a o promocji na Pampki activ baby gdziesz coś któraś słyszała???...bo nabyć muszę, szukałam a nie ma...???

magda1978
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie, mam nadzieję, że mnie oświecicie, bo ja chyba tępa blondynka jestem:
chcę sprzedać wózek po Zosi, na wszelkich wózkowych aukcjach koszt wysyłki kurierem to 50-60 zł, a ja cholerka obdzwoniłam kilka firm i wszędzie za przesyłkę o takiej wadze śpiewają ok 200 zł
a ja kcem 50. Możecie mi to wytłumaczyć?
chcę sprzedać wózek po Zosi, na wszelkich wózkowych aukcjach koszt wysyłki kurierem to 50-60 zł, a ja cholerka obdzwoniłam kilka firm i wszędzie za przesyłkę o takiej wadze śpiewają ok 200 zł

AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
nie mam pojęcia sprobuj sobie wycenić przesyłkę na Firma kurierska tani-kurier .pl - wysyłaj taniej ! obsługuje ich m.in. UPS i DPD a mają faktycznie najtaniej
ja za paczkę z ciuchami do jednej laski w UPS miałam wycenę 40 ponad zł a na tanim kurierze też UPS kosztował mnie... 19.99 zł...

Byłam dzisiaj w tesco i też promocja na active baby jest.Laseczki- a o promocji na Pampki activ baby gdziesz coś któraś słyszała???...bo nabyć muszę, szukałam a nie ma...???
magda - możliwe, że sprzedawcy mają stałe umowy i wysyłają regularnie, więc mają niższe ceny. Mimo to opcje innych kurierów sprawdź. Teraz jest trochę beznadziejny okres, jeśli o kurierów chodzi, mają załadowane auta i dużych przesyłek nie chcą brać, a jak biorą to zza wyższe stawki. Moja hurtowania z której kupujemy koperty bąbelkowe i folię bąbelkową (paczki mega gabarytów) też miała po raz pierwszy opóźnienie w dostawie nam towaru i tak to tłumaczyła.
M
Mka10
Gość
A ja uważam, że nie ma co z tym siedliskiem kurzu przesadzać, bo firanek też bym w takim układzie nie miała;-) Sama jako dziecko mojego konia na biegunach darzyłam miłością wielką, a to był koń po przejściach ( w spadku po innych dzieciach), więc bakterii musiał mieć niezliczoną ilość;-) Poza tym do pluszowego to się można przytulić, a taki plastikowy to zimny i twardy![]()
no ja nie mam, ani firanek, ani zasłonek, ani dywanów, ani pluszaków, które by się do pralki nie mieściły i 60st nie przeżyły:-) ale ja faktycznie mam alergików na kurz, choć jak się nad tym głębiej zastanowić to te bakterie grzyby roztocza itp są obrzydliwe:-)
Dziewczyny mam pytanie, mam nadzieję, że mnie oświecicie, bo ja chyba tępa blondynka jestem:
chcę sprzedać wózek po Zosi, na wszelkich wózkowych aukcjach koszt wysyłki kurierem to 50-60 zł, a ja cholerka obdzwoniłam kilka firm i wszędzie za przesyłkę o takiej wadze śpiewają ok 200 zła ja kcem 50. Możecie mi to wytłumaczyć?
Ogólnie z wózkami jest problem , ludziska to chyba pocztą ślą kiedyś dostałam tak spacerowy .
Firmy tego nie chcą brać , nie raz już słyszałam że ktoś wózek uszkodzony dostał bo kurier nim rzucił np .
Nie masz u siebie komisu ?
Moja przyjaciółka też ma alergiczkę i astmatyczkę i pościel chowa codziennie do wora , firanki sa ale co chwila prane , u nich w pokoju jest tylko mały dywanik . odkurzacz ma specjalny itp .
Ja konika też nie kupuję bo dość mam już wielkich gabarytowo zabawek w domu
aniez
Fanka BB :)
O mamooooo ...no ja nie mam, ani firanek, ani zasłonek, ani dywanów, ani pluszaków, które by się do pralki nie mieściły i 60st nie przeżyły:-) ale ja faktycznie mam alergików na kurz, choć jak się nad tym głębiej zastanowić to te bakterie grzyby roztocza itp są obrzydliwe:-)

Magda- a musisz mowic, ze w paczce jest wozek? Sprobuj zapakowac, tak coby nie bylo widac, wycen od wagi i zobacz, co Ci powiedza... jako zawartosc podaj dajmy na to czesc do maszyny

reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Aniez, najpierw kota, podobno sa zdecydowanie bardziej brudne od psow ;-)
Podziel się: