Czym się sugerować kupując małej konika na biegunach?
Ceny na Allegro wahają się między 50 a 449zł
Te, co teraz real ma w promocji za 139zł są za 86,70zł już z dostawą
gosienka - jak wysoki jest ten Wasz osiołek?;-)
Szukałam na Allegro i one wszystkie do siebie takie podobnePosortowałam wg popularności i wybrałam wstępnie takie:
Interaktywny KONIK NA BIEGUNACH rży i rusza się (1908337582) - Aukcje internetowe Allegro (wersja brązowa;-))
DUŻY INTERAKTYWNY KOŃ NA BIEGUNACH MACHA OGONEM ! (1933788834) - Aukcje internetowe Allegro
KOŃIK INTERAKTYWNY KOŃ NA BIEGUNACH WARSZAWA (1954633892) - Aukcje internetowe Allegro
Alberta Koń na biegunach duży z dźwiękiem (1951279112) - Aukcje internetowe Allegro
W sklepie gdzie tyram są dwa niby róznica w cenie jest ale dla mnie są oba takie same , jeden ma dzwięk w ogonie - niby jak dziecko ma to włączyć drugi w uchu .
Chyba nie ma co inwestować 200 czy 300 zł w takiego konika
ja mam kilka par i są śliczneOlka tez dostanie bujaka pod choinke, od moich rodzicow, jak znajde linka to wam wrzuce, to bedzie zyrafa i boska jest
mam jeszcze pytanko-orientujecie sie czy rajstopki z Nexta sa na zywo tak samo kolorowe i ladne jak na zdjeciach? na allegro bosko wygladaja, ciekawa jestem jak jest na zywo

niektóre mam takie jakby w komplecie z bluzką .
Jakby któraś chciała dla dziewczynki fitrzastą kamizelkę to w wójciuku dziś kupiłam po 29 zeta .