reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Czym się sugerować kupując małej konika na biegunach?
Ceny na Allegro wahają się między 50 a 449zł:szok:
Te, co teraz real ma w promocji za 139zł są za 86,70zł już z dostawą:cool2:

gosienka - jak wysoki jest ten Wasz osiołek?;-)

Szukałam na Allegro i one wszystkie do siebie takie podobne:sorry: Posortowałam wg popularności i wybrałam wstępnie takie:
Interaktywny KONIK NA BIEGUNACH rży i rusza się (1908337582) - Aukcje internetowe Allegro (wersja brązowa;-))
DUŻY INTERAKTYWNY KOŃ NA BIEGUNACH MACHA OGONEM ! (1933788834) - Aukcje internetowe Allegro
KOŃIK INTERAKTYWNY KOŃ NA BIEGUNACH WARSZAWA (1954633892) - Aukcje internetowe Allegro
Alberta Koń na biegunach duży z dźwiękiem (1951279112) - Aukcje internetowe Allegro

W sklepie gdzie tyram są dwa niby róznica w cenie jest ale dla mnie są oba takie same , jeden ma dzwięk w ogonie - niby jak dziecko ma to włączyć drugi w uchu .
Chyba nie ma co inwestować 200 czy 300 zł w takiego konika

Olka tez dostanie bujaka pod choinke, od moich rodzicow, jak znajde linka to wam wrzuce, to bedzie zyrafa i boska jest:)

mam jeszcze pytanko-orientujecie sie czy rajstopki z Nexta sa na zywo tak samo kolorowe i ladne jak na zdjeciach? na allegro bosko wygladaja, ciekawa jestem jak jest na zywo
ja mam kilka par i są śliczne :tak:
niektóre mam takie jakby w komplecie z bluzką .

Jakby któraś chciała dla dziewczynki fitrzastą kamizelkę to w wójciuku dziś kupiłam po 29 zeta .

reklama
ten konik którego ma Julka ma włącznik w uszach - koń rży, jest dźwięk biegnącego konia i rusza mu się ogon. Jak dla mnie to i tak nadto

my mieliśmy konia a raczej osła, ale szybko go wywaliłam, bo to siedlisko kurzu i roztoczy jest, wyprać/wymyć się tego nie da, jak coś to bym kupiła takiego plastikowego bujaka jak ikea ma, nijak to do konia niepodobne, ale za to łatwe do wyczyszczenia;-)

my mieliśmy konia a raczej osła, ale szybko go wywaliłam, bo to siedlisko kurzu i roztoczy jest, wyprać/wymyć się tego nie da, jak coś to bym kupiła takiego plastikowego bujaka jak ikea ma, nijak to do konia niepodobne, ale za to łatwe do wyczyszczenia;-)

ja mam takiego łosia z ikea ale dzieciaki jakoś go nie lubią

Natalka ma takiego konika little-tikes-konik-na-biegunach.jpg
dostała go na urodziny i dopiero teraz zaczyna się nim bawić. Kupiliśmy go ze względu na to że łatwo go wyczyścić i ma oparcie więc moja pchła nie spadnie. Ogólnie jeszcze nie poznałam jego minusów
edit: i cena była do przyjęcia bo 49zł

Ostatnia edycja:
A ja uważam, że nie ma co z tym siedliskiem kurzu przesadzać, bo firanek też bym w takim układzie nie miała;-) Sama jako dziecko mojego konia na biegunach darzyłam miłością wielką, a to był koń po przejściach ( w spadku po innych dzieciach), więc bakterii musiał mieć niezliczoną ilość;-) Poza tym do pluszowego to się można przytulić, a taki plastikowy to zimny i twardy:-D

Moja stonka kocha bujaki z Ikei, jak idziemy do znajomych, gdzie w ogrodzie stoi takowy, czy nad morzem jak bylismy, albo w samej Ikei, to sila ich za nogi z tego musze sciagac :-D

Elvie- Ewa ma w domu alergikow i astmatykow, z tego co pamnietam, wiec dla niej kurz, bakterie i roztocza maja kolosalne znaczenie ;-) Ja nie lubie konikow na biegunach, moje dzieci sie tym bawia 'na wyjsciach' ;-) i nie dostana, bo nie wiem, gdzie mialabym to wstawic...

A'propos wstawiania, to stary po glebokim namysle, jak mu powiedzialam, zeby wymyslil do Bartkowi kupic, ostwiadczyl, ze... odkurzacz, albo zestaw do sprzatania, bo on w Smyku widzial... no i masz... to tez wielkie jest i bedzie zagracac chate ;-) palcem w gazetce Smyka wytknal tez... kuchenke... taaaa... chyba na przedpokoju bede ja trzymac, bo to grzmot :-D

reklama
Aniez my też myśleliśmy o kuchence dl Helo ale gdzie ją wstawić, najpierw trzeba by było wyrzucić pozostałe zabawki bo w pokoju chłopców to już na pewno się nie zmieści :-D

Elvie córeczka mojej koleżanki ma tak mocną alergię na kurz i roztocza że wszystkie pluszaki, firanki i dywany poszły precz:no:

Do góry