reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
e tam czyste... brudasy siuraja gdzie popadnie... Mojemu znajomemu notorycznie szczaly do tosterow... ;-)
Magda Ciosek ja w granicach lutego, dokładnie nie pamiętam, sprzedałam wózek 3-funkcyjny i zapłaciłam na poczcie 70 zł. Miałam do wózka oryginalny karton, tylko fotelik Maxi Cosi owinęłam folią. Dokładnie 68 zł!
Co do zabawek to ja już też mówię stop, nie ma się jak ruszyć! wszędzie zabawki! wiadomo dziecko chciałoby mieć coś nowego, ale gdzie to wszystko trzymać? Mateusz ma teraz akcję pluszak. Dzisiaj z półmetrowym Łosiem podreptał do żłobka, ale się babeczki śmiały!
Co do zabawek to ja już też mówię stop, nie ma się jak ruszyć! wszędzie zabawki! wiadomo dziecko chciałoby mieć coś nowego, ale gdzie to wszystko trzymać? Mateusz ma teraz akcję pluszak. Dzisiaj z półmetrowym Łosiem podreptał do żłobka, ale się babeczki śmiały!
megam
Fanka BB :)
Co do dużych zabawek to faktycznie sporo miejsca trzeba. Rezygnujemy z kuchenki a kupimy kasę taką mniejszą z czytnikiem i jakimiś innymi rzeczami. U nas jest na to szał no i może na dłużej będzie.
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Nata zgadzam się choć muszę przyznać że bywają i wredoty od urodzenia
niestety...
mój też do kuwety się ogranicza. Mało tego mięcha nie je tylko kocie chrupki i wode popija
Przyszedł wczoraj wreszczie prezent na mikołaja dla J. kupiliśmy mu ciężarówkę lawetę z małym samochodem Hot Wheels zobaczymy...

mój też do kuwety się ogranicza. Mało tego mięcha nie je tylko kocie chrupki i wode popija

Przyszedł wczoraj wreszczie prezent na mikołaja dla J. kupiliśmy mu ciężarówkę lawetę z małym samochodem Hot Wheels zobaczymy...
Podziel się: