reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Buhahahahaha... Zielona, no prosze Cie :-D koty sa czyste z natury, ale maja na skorze sporo alergenow, dlatego masz racje, jesli o alergikow chodzi musialabym wywalic przodem kota ;-) ale na szczescie nie musze :-D

reklama
okropnosci. Najpierw widmo paskudnych roztocz, ktore kiedys widzialam w TVlandii pod mega powiekszeniem, i do dzis mam to paskudztwo przed oczami, a teraz koty lejace do tosterow :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Magda Ciosek ja w granicach lutego, dokładnie nie pamiętam, sprzedałam wózek 3-funkcyjny i zapłaciłam na poczcie 70 zł. Miałam do wózka oryginalny karton, tylko fotelik Maxi Cosi owinęłam folią. Dokładnie 68 zł!
Co do zabawek to ja już też mówię stop, nie ma się jak ruszyć! wszędzie zabawki! wiadomo dziecko chciałoby mieć coś nowego, ale gdzie to wszystko trzymać? Mateusz ma teraz akcję pluszak. Dzisiaj z półmetrowym Łosiem podreptał do żłobka, ale się babeczki śmiały!

Co do dużych zabawek to faktycznie sporo miejsca trzeba. Rezygnujemy z kuchenki a kupimy kasę taką mniejszą z czytnikiem i jakimiś innymi rzeczami. U nas jest na to szał no i może na dłużej będzie.

mój Stefan tez ograniczył się do kuwety

a koty robiące po kątach lub do tostera - płacą pięknym za nadobne swoim właścicielom - któs musiał im coś zrobić

reklama
Nata zgadzam się choć muszę przyznać że bywają i wredoty od urodzenia :tak: niestety...
mój też do kuwety się ogranicza. Mało tego mięcha nie je tylko kocie chrupki i wode popija :-p

Przyszedł wczoraj wreszczie prezent na mikołaja dla J. kupiliśmy mu ciężarówkę lawetę z małym samochodem Hot Wheels zobaczymy...

Do góry