reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

silka: biorę 3 razy dziennie magne b6, na hemoroidy dał mi czopki i syrop , ale ja wczoraj zauważyłam że jakby mi wiecej sie ich zrobiło

reklama
wiitam ja w pracy dzis nie zbyt zemna.. jutro do ginka to go wypytam ale boli mnie strasznie brzuszek tzn podbrzusze.. a nospy w pracy niemam .. ale nie moge przez ten bol chodzic bo wtedy bardziej boli... ahh a w nocy sie nie wyspalam ... nic nowego... jesszcze 4 godzinkki i do domku i wskoczedo sklepu i obiadek i byczenie na wyrku ;-)

dziurko no ale taka mala choineczke ubralam moja pokojowa co na pulce stoi ;-)

milego dzionka do wieczorka

Moja ogórkowa już się pichci, a ja dorwałam jakieś mandarynki to sobie zjem niech małe jakiegoś owoca zazna :-D

Fasolka
ja też mam ze spaniem problemy ale właśnie na lewym boku mi się najlepiej jeszcze śpi za to gorzej z prawym.

Laura noo przecie nie inaczej bo my tak samo idziemy. Mnie z usg ostatnio stwierdził że 25 maja :)

Neciuszka, to bardzo dobrze jak śpisz na lewym boku, to najlepsza pozycja dla ciężarnych. Ja bym chyba musiała się na połowy łóżka z mężem wymienić

Ale mam dzisiaj zachcianki - masakra najpierw mnie neciuszka pokusiła ogórkową, która na bank dzisiaj zrobię, ale jak się okaże, ze mi nadal ta zupa nie smakuje - to mnie szlak trafi
teraz psełdokuleżanka jadła jogurt, zachciało mi się poleciałam do sklepu kupiłam, ale nie to nie to, teraz już kisiel mam w ręce wrrrrrrr aż się sama na siebie wkurzam. A w myślach mam opcję, ze wieczorem zjem pistacje, które od siostry w sobotę dostałam

Ostatnia edycja:
jadła:-) smak ciekawy, ale niestety w Polsce nie jest niczym zachwycającym jak za ceny tego czegoś. Ale warto spróbować z czystej ciekawości.
Kurcze muszę kupić prezent dla teściowej na 50 urodziny i nie mam pojęcia co. Propozycje? Zastanawiam się nad bizuteria, ona ogólnie jest bezguście, ale sroka i materialistka przytym, to moze dac błyskotke i niech się cieszy.

No właśnie się zastanawiam czy warto spróbować bo tak zwykle w sklepie jakoś omijałam. A mam chęć na jakiegoś nowego owoca.

A co do teściowej zważywszy na twe "uwielbienie" dla niej to jak lubi błyskotki to ja bym jej dała coś z biżu i mieć z głowy.

Mnie moja rozwaliła. Jak ja nie lubię być chora bo mnie ona wkurza wtedy tym tekstem. "eeee chyba już ci lepiej bo cię tak bardzo nie słychać żebyś kaszlała" wrrrrrrrrrrrrr :wściekła/y: przecie jej cały czas nie ma na górze to raz a dwa że dopóki mnie bardzo nie ciągnie żeby kaszleć to staram się tego nie robić bo wtedy mnie ciągnie po dole brzucha. Ale toto nie rozumi :/ a jeszcze teraz och jak ona kicha. jeeeej

reklama
hyhyhy Neciuszka, jak bym moją słyszała - "co ty to mówisz, żeś jest chora - nic przecie nie widać" - to w jej języku tak mniej więcej brzmi. Nosz kurde jak bym w pysk wywaliła, to by zaraz się sobą zajęła. Odnośnie błyskotek, ona każdy badziew lubi rośnie wtedy uuuuu widać jak rośnie z dumyy, ze tak się o niej pamieta. A błyskotki lubi, ale nie ma pojęcia jak co do czego dobrać i wygląda jak stróż w Boże Ciało, ale ja jej nigdy nie nawracam bo ona przecież wie najlepiej ;-)

Wyskoczyłam szybko do sklepu po płyn do płukania i powiem, ze się zmachałam, że mi chce serce z klatki piersiowej wyskoczyć. Przegłam- oj przgłam jak zwykle z prędkością ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry