reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
wiitam ja w pracy dzis nie zbyt zemna.. jutro do ginka to go wypytam ale boli mnie strasznie brzuszek tzn podbrzusze.. a nospy w pracy niemam .. ale nie moge przez ten bol chodzic bo wtedy bardziej boli... ahh a w nocy sie nie wyspalam ... nic nowego... jesszcze 4 godzinkki i do domku i wskoczedo sklepu i obiadek i byczenie na wyrku ;-)
dziurko no ale taka mala choineczke ubralam moja pokojowa co na pulce stoi ;-)
milego dzionka do wieczorka
dziurko no ale taka mala choineczke ubralam moja pokojowa co na pulce stoi ;-)
milego dzionka do wieczorka
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
ja ze spaniem mam problemy, wiercę się na łóżku i nie mogę sobie miejsca znaleźć, na prawym boku źle, a na lewym jeszcze gorzej, a niby najlepszy do spania.
Fasola ja to patrze na 17 tydzien u siebie.
Lauraa jesli chcesz podaj mi date przewidywanego rozpakowania to dopisze Cie do listy
23-24 maj
Moja ogórkowa już się pichci, a ja dorwałam jakieś mandarynki to sobie zjem niech małe jakiegoś owoca zazna 
Fasolka ja też mam ze spaniem problemy ale właśnie na lewym boku mi się najlepiej jeszcze śpi za to gorzej z prawym.
Laura noo przecie nie inaczej bo my tak samo idziemy. Mnie z usg ostatnio stwierdził że 25 maja

Fasolka ja też mam ze spaniem problemy ale właśnie na lewym boku mi się najlepiej jeszcze śpi za to gorzej z prawym.
Laura noo przecie nie inaczej bo my tak samo idziemy. Mnie z usg ostatnio stwierdził że 25 maja
zafasolkujęodzaraz
Neciuszka, to bardzo dobrze jak śpisz na lewym boku, to najlepsza pozycja dla ciężarnych. Ja bym chyba musiała się na połowy łóżka z mężem wymienić
Ale mam dzisiaj zachcianki - masakra najpierw mnie neciuszka pokusiła ogórkową, która na bank dzisiaj zrobię, ale jak się okaże, ze mi nadal ta zupa nie smakuje - to mnie szlak trafi
teraz psełdokuleżanka jadła jogurt, zachciało mi się poleciałam do sklepu kupiłam, ale nie to nie to, teraz już kisiel mam w ręce wrrrrrrr aż się sama na siebie wkurzam. A w myślach mam opcję, ze wieczorem zjem pistacje, które od siostry w sobotę dostałam
Ale mam dzisiaj zachcianki - masakra najpierw mnie neciuszka pokusiła ogórkową, która na bank dzisiaj zrobię, ale jak się okaże, ze mi nadal ta zupa nie smakuje - to mnie szlak trafi
teraz psełdokuleżanka jadła jogurt, zachciało mi się poleciałam do sklepu kupiłam, ale nie to nie to, teraz już kisiel mam w ręce wrrrrrrr aż się sama na siebie wkurzam. A w myślach mam opcję, ze wieczorem zjem pistacje, które od siostry w sobotę dostałam
Ostatnia edycja:
zafasolkujęodzaraz
jadła:-) smak ciekawy, ale niestety w Polsce nie jest niczym zachwycającym jak za ceny tego czegoś. Ale warto spróbować z czystej ciekawości.
Kurcze muszę kupić prezent dla teściowej na 50 urodziny i nie mam pojęcia co. Propozycje? Zastanawiam się nad bizuteria, ona ogólnie jest bezguście, ale sroka i materialistka przytym, to moze dac błyskotke i niech się cieszy.
Kurcze muszę kupić prezent dla teściowej na 50 urodziny i nie mam pojęcia co. Propozycje? Zastanawiam się nad bizuteria, ona ogólnie jest bezguście, ale sroka i materialistka przytym, to moze dac błyskotke i niech się cieszy.
No właśnie się zastanawiam czy warto spróbować bo tak zwykle w sklepie jakoś omijałam. A mam chęć na jakiegoś nowego owoca.
A co do teściowej zważywszy na twe "uwielbienie" dla niej to jak lubi błyskotki to ja bym jej dała coś z biżu i mieć z głowy.
Mnie moja rozwaliła. Jak ja nie lubię być chora bo mnie ona wkurza wtedy tym tekstem. "eeee chyba już ci lepiej bo cię tak bardzo nie słychać żebyś kaszlała" wrrrrrrrrrrrrr
przecie jej cały czas nie ma na górze to raz a dwa że dopóki mnie bardzo nie ciągnie żeby kaszleć to staram się tego nie robić bo wtedy mnie ciągnie po dole brzucha. Ale toto nie rozumi :/ a jeszcze teraz och jak ona kicha. jeeeej
A co do teściowej zważywszy na twe "uwielbienie" dla niej to jak lubi błyskotki to ja bym jej dała coś z biżu i mieć z głowy.
Mnie moja rozwaliła. Jak ja nie lubię być chora bo mnie ona wkurza wtedy tym tekstem. "eeee chyba już ci lepiej bo cię tak bardzo nie słychać żebyś kaszlała" wrrrrrrrrrrrrr

reklama
zafasolkujęodzaraz
hyhyhy Neciuszka, jak bym moją słyszała - "co ty to mówisz, żeś jest chora - nic przecie nie widać" - to w jej języku tak mniej więcej brzmi. Nosz kurde jak bym w pysk wywaliła, to by zaraz się sobą zajęła. Odnośnie błyskotek, ona każdy badziew lubi rośnie wtedy uuuuu widać jak rośnie z dumyy, ze tak się o niej pamieta. A błyskotki lubi, ale nie ma pojęcia jak co do czego dobrać i wygląda jak stróż w Boże Ciało, ale ja jej nigdy nie nawracam bo ona przecież wie najlepiej ;-)
Wyskoczyłam szybko do sklepu po płyn do płukania i powiem, ze się zmachałam, że mi chce serce z klatki piersiowej wyskoczyć. Przegłam- oj przgłam jak zwykle z prędkością ;-)
Wyskoczyłam szybko do sklepu po płyn do płukania i powiem, ze się zmachałam, że mi chce serce z klatki piersiowej wyskoczyć. Przegłam- oj przgłam jak zwykle z prędkością ;-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: