reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
było wymiotowanko?:-(
ja wypijam około 1/2 litra mleka, ewentualnie kubek mleka kubek kefiru i zjadam co najmniej jeden jogurt jakiś taki owocowy albo jogobelke, albo jakaś activia. To jest u mnie norma i nie umiem bez tego wytrzymać.
Coś magenty dzisiaj nie było.

Ostatnia edycja:
neciuszka: pomelo ja polecam, bo mi smakuje, opisałabym to jako bardzo słodkiego grejfruta

fasolka: jak teściowa bez guście to byle jakie świecidełko jej kupisz, oby wyglądalo na drogie i było go dużo to będzie zadowolona, więc pewnie wybierz to co sama sobie byś nie kupiła :-)

A ja zjadłam cały serej z piątnicy naturalny i mmnie spuszyło.

Zaraz po pracy jadę do mamy i czekam na nią więć pewnie z wami popiszę, moi rodzice maja 30 rocznicę ślubu więc wieczorkiem mała imprezka i zjem ten tort który sama robiłam i przy ktorym sie narobiłam, a z którego jestem bardzo dumna, oby dobrze smakował.

A ja jestem już!! Wszystko załatwione, w banku za wiele się nie dowiedziałam oprócz tego, że 4 transakacje z 4 różnych sklepów zostały dwa razy ściągnięte z środków dostępnych na koncie ale w historii rachunku są tylko raz... :-D dziś albo jutro dostane odpowiedź i mam nadzieję, że zwrot brakujących pieniążków :/
Spodnie zareklamowane i dostałam nowe :-) więc jestem zadowolona, tzn bardziiej bym była jakby rozwaliły się za jakiś miesiąc i wtedy te 150zł wykorzystałabym na coś innego w tym sklepie ale trudno, na dzień dzisiejszy jeszcze spodnie ciążowe są mi bardzo potrzebne :-p może te też się rozwalą :-)

Nabiegałam się jak głupia po tych sklepach, jeszcze teścia zawoziłam na komisariat bo musiał się wstawić jako świadek a najlepsze jest to, że zgłosiłam się że zawioze K ciotkę na lotnisko :sorry: a taaaaaak mi się nie chce!!!!!!!!!!!!!!

fasolka: my z siostrami swoim rodzicom zafundowałysmy bilet na koncert budki suflera ,kiedyś to był ich ulubiony zespół, i zgodnie twierda ze to ich najlepszy prezent i niespodzianka :-)

magda": a co sie =stało z twoja kasą w baknu, bo ja nie wi temacie i o spodniach nic nie wiem :tak: ?

Lamia no spodnie normalnie zaczęły się rozłazić na pupie przy tylnich kieszeniach... :/ a kupiłam je zaledwie we wrześniu no i jak dla nie dużo kosztowały więc nie mogłam tego podarować. A pieniążki to po prostu zniknęły z konta... wczoraj weszłam wieczorem na konto, żeby popłacić rachunki ( a mniej więcej wiem ile wydaję i orientowałam się jakie mam mieć mniej więcej saldo) a tu o 370zł mniej niż być powinno :szok: przeraziłam się bardzo i mąż dzwonił od razu na infolinie 24h ale Pani niestety nie mogła nam za wiele pomóc więc dziś jechaliśmy do banku osobiście, żeby to wyjaśnić.

Fasolka w sumie to ja nie do końca taki ochotnik jestem ale zgłosiłam się de fakto sama :-p ale wyglądało to tak, że zaczęła się rozmowa przy stole, że coś trzeba pokombinować kto ją zawiezie na to nieszczęsne lotnisko bo wszyscy będą akurat jak na złość w pracy i czułam dosłownie tą presję na sobie ale nikt nie pytał więc sama powiedziałam, ze ja mam ewentualnie prawo jazdy przecież i będę w domu... :sorry:

A ja chciałam się pochwalić, że w nocy się obudziłam i pomijając fakt, ze uderzyłam się o łóżeczko bo wpadłam na nie to bardzo miło mi się zrobiło, że ono już stoi :-)

ma_g teraz kolorowy siniak i miejscowy ból będzie ci przez kilka dobrych dni o nim przypominał :-)
jestem tak głodna, ze jak by mi ktoś podał dobrze przyrządzonego konia, to bym z kopytami zeżarła i chyba bym się nawet nie musiała prostować, żeby wszystko weszło

reklama
Fasolka no było :( ale zjadłam kisiel poleżałam i jakoś jest. Eh no przecie jak bym mogła to i mliko i jogurty hurtem bym jadła ale niestety :(

A właśnie magenty coś nie widać ale ani napisać do niej ani nic nooo.

magdalena oby wszystko ok było z tą kasą, a spodnie dobrze że ci wymienili :)

Do góry