reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
było wymiotowanko?:-(
ja wypijam około 1/2 litra mleka, ewentualnie kubek mleka kubek kefiru i zjadam co najmniej jeden jogurt jakiś taki owocowy albo jogobelke, albo jakaś activia. To jest u mnie norma i nie umiem bez tego wytrzymać.
Coś magenty dzisiaj nie było.
ja wypijam około 1/2 litra mleka, ewentualnie kubek mleka kubek kefiru i zjadam co najmniej jeden jogurt jakiś taki owocowy albo jogobelke, albo jakaś activia. To jest u mnie norma i nie umiem bez tego wytrzymać.
Coś magenty dzisiaj nie było.
Ostatnia edycja:
neciuszka: pomelo ja polecam, bo mi smakuje, opisałabym to jako bardzo słodkiego grejfruta
fasolka: jak teściowa bez guście to byle jakie świecidełko jej kupisz, oby wyglądalo na drogie i było go dużo to będzie zadowolona, więc pewnie wybierz to co sama sobie byś nie kupiła :-)
A ja zjadłam cały serej z piątnicy naturalny i mmnie spuszyło.
Zaraz po pracy jadę do mamy i czekam na nią więć pewnie z wami popiszę, moi rodzice maja 30 rocznicę ślubu więc wieczorkiem mała imprezka i zjem ten tort który sama robiłam i przy ktorym sie narobiłam, a z którego jestem bardzo dumna, oby dobrze smakował.
fasolka: jak teściowa bez guście to byle jakie świecidełko jej kupisz, oby wyglądalo na drogie i było go dużo to będzie zadowolona, więc pewnie wybierz to co sama sobie byś nie kupiła :-)
A ja zjadłam cały serej z piątnicy naturalny i mmnie spuszyło.
Zaraz po pracy jadę do mamy i czekam na nią więć pewnie z wami popiszę, moi rodzice maja 30 rocznicę ślubu więc wieczorkiem mała imprezka i zjem ten tort który sama robiłam i przy ktorym sie narobiłam, a z którego jestem bardzo dumna, oby dobrze smakował.
zafasolkujęodzaraz
moi zarówno rodzice jak i teście mają 30 rocznice ślubu 16 stycznia, teście sami swojej nie obchodzą, więc nie mam zamiaru im nic prezentować, ale moim muszę coś fajnego dać
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
A ja jestem już!! Wszystko załatwione, w banku za wiele się nie dowiedziałam oprócz tego, że 4 transakacje z 4 różnych sklepów zostały dwa razy ściągnięte z środków dostępnych na koncie ale w historii rachunku są tylko raz...
dziś albo jutro dostane odpowiedź i mam nadzieję, że zwrot brakujących pieniążków :/
Spodnie zareklamowane i dostałam nowe :-) więc jestem zadowolona, tzn bardziiej bym była jakby rozwaliły się za jakiś miesiąc i wtedy te 150zł wykorzystałabym na coś innego w tym sklepie ale trudno, na dzień dzisiejszy jeszcze spodnie ciążowe są mi bardzo potrzebne
może te też się rozwalą :-)
Nabiegałam się jak głupia po tych sklepach, jeszcze teścia zawoziłam na komisariat bo musiał się wstawić jako świadek a najlepsze jest to, że zgłosiłam się że zawioze K ciotkę na lotnisko
a taaaaaak mi się nie chce!!!!!!!!!!!!!!

Spodnie zareklamowane i dostałam nowe :-) więc jestem zadowolona, tzn bardziiej bym była jakby rozwaliły się za jakiś miesiąc i wtedy te 150zł wykorzystałabym na coś innego w tym sklepie ale trudno, na dzień dzisiejszy jeszcze spodnie ciążowe są mi bardzo potrzebne

Nabiegałam się jak głupia po tych sklepach, jeszcze teścia zawoziłam na komisariat bo musiał się wstawić jako świadek a najlepsze jest to, że zgłosiłam się że zawioze K ciotkę na lotnisko

fasolka: my z siostrami swoim rodzicom zafundowałysmy bilet na koncert budki suflera ,kiedyś to był ich ulubiony zespół, i zgodnie twierda ze to ich najlepszy prezent i niespodzianka :-)
magda": a co sie =stało z twoja kasą w baknu, bo ja nie wi temacie i o spodniach nic nie wiem
?
magda": a co sie =stało z twoja kasą w baknu, bo ja nie wi temacie i o spodniach nic nie wiem

zafasolkujęodzaraz
dlatego ja ostatnimi czasy nie zgłaszam się praktycznie do niczego na ochotnika, chyba, ze ktoś sam do mnie wystąpi z wnioskiem, to ewentualne się fatyguję ;-)a najlepsze jest to, że zgłosiłam się że zawioze K ciotkę na lotniskoa taaaaaak mi się nie chce!!!!!!!!!!!!!!
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Lamia no spodnie normalnie zaczęły się rozłazić na pupie przy tylnich kieszeniach... :/ a kupiłam je zaledwie we wrześniu no i jak dla nie dużo kosztowały więc nie mogłam tego podarować. A pieniążki to po prostu zniknęły z konta... wczoraj weszłam wieczorem na konto, żeby popłacić rachunki ( a mniej więcej wiem ile wydaję i orientowałam się jakie mam mieć mniej więcej saldo) a tu o 370zł mniej niż być powinno
przeraziłam się bardzo i mąż dzwonił od razu na infolinie 24h ale Pani niestety nie mogła nam za wiele pomóc więc dziś jechaliśmy do banku osobiście, żeby to wyjaśnić.
Fasolka w sumie to ja nie do końca taki ochotnik jestem ale zgłosiłam się de fakto sama
ale wyglądało to tak, że zaczęła się rozmowa przy stole, że coś trzeba pokombinować kto ją zawiezie na to nieszczęsne lotnisko bo wszyscy będą akurat jak na złość w pracy i czułam dosłownie tą presję na sobie ale nikt nie pytał więc sama powiedziałam, ze ja mam ewentualnie prawo jazdy przecież i będę w domu... 
A ja chciałam się pochwalić, że w nocy się obudziłam i pomijając fakt, ze uderzyłam się o łóżeczko bo wpadłam na nie to bardzo miło mi się zrobiło, że ono już stoi :-)

Fasolka w sumie to ja nie do końca taki ochotnik jestem ale zgłosiłam się de fakto sama

A ja chciałam się pochwalić, że w nocy się obudziłam i pomijając fakt, ze uderzyłam się o łóżeczko bo wpadłam na nie to bardzo miło mi się zrobiło, że ono już stoi :-)
zafasolkujęodzaraz
ma_g teraz kolorowy siniak i miejscowy ból będzie ci przez kilka dobrych dni o nim przypominał :-)
jestem tak głodna, ze jak by mi ktoś podał dobrze przyrządzonego konia, to bym z kopytami zeżarła i chyba bym się nawet nie musiała prostować, żeby wszystko weszło
jestem tak głodna, ze jak by mi ktoś podał dobrze przyrządzonego konia, to bym z kopytami zeżarła i chyba bym się nawet nie musiała prostować, żeby wszystko weszło
reklama
Fasolka no było
ale zjadłam kisiel poleżałam i jakoś jest. Eh no przecie jak bym mogła to i mliko i jogurty hurtem bym jadła ale niestety 
A właśnie magenty coś nie widać ale ani napisać do niej ani nic nooo.
magdalena oby wszystko ok było z tą kasą, a spodnie dobrze że ci wymienili
A właśnie magenty coś nie widać ale ani napisać do niej ani nic nooo.
magdalena oby wszystko ok było z tą kasą, a spodnie dobrze że ci wymienili
Podziel się: