reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

jestem losiczko czytam Was ale jakoś nie mam siły pisać. wczoraj uciekłam bo dostałam tel od przyjaciólki o smierci jej brata- no i poleciałam do niej, zeby niebyła sama i miała komu sie wysmarkać w rękaw

reklama
Nadciagaja posilki......

Ilonka bo Ci dupsko strzepie jak mi nic.....
Nie kazda ciaze przechodzi sie tak samo przeciez o tym wiesz

Ja np w pierwszej ciazy do 9 tygodnia nawet nie wiedzialam ze jestem w ciazy
Mialam wtedy mlyn w pracy, okres przedswiateczny, przeprowadzalismy sie z rodzicami do innego miejsca, remont itp wiec nawet nie wiem kiedy sie zorientowalam ze nie mialam okresu
I nic nie czulam typu bol cycow, bol krzyza, czy inne rzeczy
Dopiero jak mi gin potwierdzila ciaze i to 9 tydzien z miejsca zaczelam miec mdlosci ale potem sie to na mnie zemscilo bo mialam je do porodu

Tak ze..... Dont worry be happy ze jestes w ciazy

Sciag stanik i podskocz sobie i wtedy powiedz czy aby napewno cie cyce nie bola???

dziewuszki ja uciekam bede pozniej bo z m jade kupic jakies prezenty na mikolaja i do black red white zajedziemy po drodze hihi

Kochane moje, testy były w skrzynce jak szłam do domu i nie mogłam się powstrzymać!!!! Wiem, że jest środek dnia itd, ale zrobiłam!!!!!! i wyszedł cień cienia cienia, ale coś tam jest!!!! A zawsze to miejsce na kreskę ciążową było nie do odróżnienia... jutro rano powtórka sikańca. Pewnie mnie zbesztacie, sama jestem zła na siebie że zrobiłam... A może mam urojenia i tam nic nie ma???? Wieczorem zajrzę, już po pracy to poczytam was. A teraz muszę lecieć dalej zarabiać.
Aż mi się ręce trzęsą. Póki się nie upewnię nikomu ani słowa, ciiii. Tylko wam mówię więc zachowajcie to dla siebie;-)

Skurcze mam jak na @

Ostatnia edycja:
Roszpunka aaaaaaaaaaa.......... mnie tez wyszedł cien cienia w 11 dniu po owu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jutro powtórz koniecznie , ale skoro jest to znaczy ze.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja Cię kręce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a te testy masz co ja kupowałam ???????????????????????????????

dziękuję Wam kochane, kopniaki w tyłek pomogły, uspokoiłam sie troszkę !!!!!!!! bedzie co ma być !!!!!!!!!!! pocieszam sie ze to początek wiec nie musze juz miec objawów !!!!!!!!!!!!!!!!

Pamela widzę ze suwaczki idenatyczne mamy co do dnia :p

Te same kupiłam co ty Ilonka! Dziś nie będę spała całą noc, będę czekać na sikańca rannego. Zróbcie coś żebym się nie wygadała m! Jak to nie to co myślę, to nie chcę mu robić nadziei, bo widzę, że jego też to smuci że @ przyłazi!

kochanie powstrzymaj sie do jutra z ta wieśćią,,, najlepiej własnie z rana zrobić :):) widzę ze te testy szczęśćie przynoszą :-D poza tym mnie wyszedł cien rano a Tobie teraz ,,,,,wiec jutro bedzie super krecha widoczna !!!!!!

roszpunka aż mnie ciary przeszły i gęsiej skórki dostałam z wrażenia

jak ja mam przetrwać jeszcze tydzień do testowania?

reklama
Roszpunka czułam w kościach, że Ci się udało :-) A tu dzisiaj cień na teście... ;-) Jakoś musisz wytrzymać do jutra kochana! Trzymam kciuki za Ciebie &&&&
Ilonka mam te same testy i mam nadzieję, że coś jest w tym co piszesz, że są szczęśliwe!! A to okaże się u mnie za 2 tygodnie :-)

Do góry