reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ja sie strasznie pilnuje z jedzeniem odczasu do czasu pozwole sobie na wyskok jakis (jak kubelek z kfc i 3 dni chorowania ;p) bo z Alankiem w 6 mies mialam prawie 20 kg na plusie na szczescie teraz mam niewiele ponad 3 kg jak narazie

reklama
kurcze to ja mam 164cm i startuję z wagą 59 kg :( tyle samo co z małym,,,,,,,!!!!!!!!! :zawstydzona/y: a staneła waga na 76kg chyba:zawstydzona/y: to dopiero wieloryb byłam :zawstydzona/y:

a ja powiem wam ze mimo ze staram sie pilnowac wagi to nie bede plakac jak bedzie jej po porodze za duzo jakos ja zwalcze wazne by ktosiek zdrowy byl
Ilonko jak bys zobaczyla moje zdjecia brzucha w 24tc ciazy to dopiero wieloryba bys zobaczyla byl tak duzy jak by to 40 tc byl ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewuszki posprzatalam troszke i mam chwilke na odpoczynek zanim pranie sie wysuszy w suszarce

Jesli chodzi o kurz to u mnie jest to samo ale wazne jest zeby mebel dosyc mocno natluscic wtedy kurz siada jakby mniej
Wiec ja biore szmatke troszke oliwy lub oleju i gotowe
Jesli ktoras ma ochote za jakis zapach to mozna np. do butelki ze spryskiwaczem wlac odrobine oleju czy oliwy i dodac kilka kropli olejku aromatycznego.....efekt lsniace meble , ladny zapach i sama ekologia zwlaszcza dla ciezaroweczek
Roszpunka a powiedz w jakiej dzielnicy Londynu bylas???
Zzagubiona potwierdzam te kotleciki sa rewelka ja tez znam ten przepis pycha
Bobofrutek brzunio piekny ja bym sie nie przejmowala waga czy wygladem tylka....byle by malenstwo mialo sie dobrze ....a potem mozna wrocic do formy
Tomek i Justyna to dobrze ze wam sie nic nie stalo. mojego brata w tamtym roku opedzlowali a dzisiaj gadalam ze znajoma i u niej w jednym tygodniu
-maz mial stan przedzawalowy
-syna jej napadli i okradli-okradli
im dom w czsie kiedy spali u gory

troche duzo jak na jeden tydzien . Tutaj te kradzieze to plaga a ze mnie w domu sie smieja ze chodze jak wozny i wszystko sprawdzam za nim wyjdziemy czy pojdziemy spac

Ps Bartoszkowi juz sie ropa rozeszla po oku wyglada troche lepiej :tak:

dziewczynki napiszcie mi w ktorym tygodniu zobaczyłyście i usłyszałyście bicie serduszka ja mam dziś drugą wizytę i tak myslę czy będzie juz widać i słychać? wogole tak jakoś się denerwuje przed ta wizytą:-(

OJ DZIEWCZYNY FAJNE TE WASZE BRZUSIA :-) A JA MAM 168 I WAZE 65 KG:zawstydzona/y:ALE SAMA SIE POCIESZAM ZE JAK NA MAME 4 DZIECI I TAK DOBRZE WYGLADAM ;-)TYLE ZE PRZED CIAZAMI MIALAM 68CM W PASIE I KAZDY SYNEK DODAL MI 3CM WIEC TERAZ 80CM MAM:szok::szok::szok: I NIECH SIE WALI PALI ZA CHOLERE W TALI NIE SCHUDNE
ALE CO TAM MAZ KOCHA MNIE TAKA JAKA JESTEM RAZ PRZEZ STRES ZLECIALAM DO 51 KG :szok: WTEDY CYCA NIET DUPY NIET I WYGLADALAM JAK SZARY KOSCIOTRUP NIGDY WIECEJ NIE CHCE TAK WYGLADAC MAZ BAL SIE ZE MNA KOCHAC BO MYSLAL ZE MNIE POLAMIE

ANABER JA Z REGULY ZAWSZE SZLAM DO LEKARZA W 6 TYG I ZAWSZE BILO JUZ SERDZUSZKO ALE ROZNIE TO BYWA U JEDNEJ W 6 U DRUGIEJ W 7 SPOKOJNIE BEDZIE BILO JAK DZWON :-)

dziendoberek dziewczynki! losiczka72 ja tez mialam takie bole pare dni po owulce i juz wiadomo co zwiastowaly,wiec badz dobrej mysli...:tak:Roszpunka ja nawet teraz mam ciagle tempke wyzsza o 0,2 na drugi dzien nizsza o 0,2 wiec u Ciebie wszystko jest narazie super,trzymam kciuki bardzo mocno za fasolke! bietka84 pamietamy i pozdrawiamy! Lillian dolaczam sie do zyczen i gratuluje z calego serca!!!!!!!!!!!!!! Zagubiona, bobofrutek sliczne brzuszki,mnie za to zdulo jak balon... tomek i justyna co za swiat,czlowiek nie jest juz nigdzie bezpieczny,nawet we wlasnym domu,najwazniejsze ze nic sie Twojej rodzinie i Tobie nie stalo! anaber a ja tylko czekam az mi brzusio urosnie bede chodzic dumna jak paw! ilona24 a Ty jak sie czujesz? tez masz brzusio zdety,bo ja okropnie! ja mam 170cm wzrostu,przy wadze 58kg,ale nie martwie sie utyciem,moim sposobem jest rower gorski,od lat szaleje po lasach,i naprawde jem czasami jak swinka,ale szybko spalam kalorie po jednej jezdzie!no nie wspomne ze sie objadam pizzami,bo maz przynosi z pracy,jest odpowiedzialny za magazyn i magazynierow w fabryce pizz... zreszta narazie wogle o tym nie mysle,chce duzy brzusio zeby tylko fasolce bylo wygodnie!!!:tak:losiczka72 no ja przepraszam,ale Twojej figury po czworce dzieci to Ci moze niejedna dziewczyna ktora jeszcze nie rodzila pozazdroscic!

Ostatnia edycja:
reklama
anaber wiesz co zazwyczaj widac w 6 tc ja w pierwszej i teraz ciazy byla 6 tc z dniami i serduszko juz widac bylo co do uslyszenia to z tego co wiem to od 12 tc jest to mozliwe Alanka slyszalam w 13 tc a ktoska uslysze 6 grudnia( 14 tc i 5 dni) zazwyczaj serducha bicie lekarz na genetycznym puszcza tak czy inaczej ja biore kamere i nagrywam kazde usg bo co innego zdjecia a co innego obejzec filmik jak bryka

pamela tylko niech ci nie rosnie w tluszczyk ten brzus hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry