reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
gosiaczek witamy!!!!!!!! szybko będziesz wiedziała kto z kim, po co i dlaczego , nie martw się

DZIEWCZYNY. CZY MI SIĘ ZDAJE? CZY NADCIĄGA WYŻ DEMOGRAFICZNY??????

i gdzie mój kłapouszek???

zresztą anaber- jakoś tu cicho się dziś zrobiło

no strasznie cicho pewnie hehe
ja w sumie musze w kuchni ogarnac i zmywarke wsawić bo chetnych nie ma, a rano nie bedzie w czym herbatki wypic :-( nie lubie tego robic bleeeee

Ostatnio edytowane przez moderatora:

HA HA HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anaber ja mam to samo. ale jak sobie przypomnę zmywanie własnymi łapkami to zaraz mam chęć ze zmywarką pogadać

Oj ja jak zwykle jestem na samym koncu

Lorelain kazdy na pewno mysli o tobie tylko czasami tak sie czyms nakrecimy ze zapominamy o bozym swiecie , tutaj nowina goni nowine sama zreszta wiesz
Ale kazda z nas jest z Toba myslami i sercem:tak:
Gosiulek przykro mi ale wiesz ze sa razem i twoj tato moze nawet uczy wnuka lowic ryby :tak:
Piateczka te zdjecia sa nieziemskie
Anaber slodzitka ta twoja fasolinka
Gosiaczek witamy i napewno szybko sie zorientujesz co i jak

katy no nareszcie- bo ja tu siedzę i próbuję rozwikłać zagadkę wstawiania emotek. no ale mój poziom intelektualny w zakresie informatyki jest dość ograniczony:eek::eek::eek:

EUREKA!!! odkryłam tajemnicę moje nabrania wagi- wcale się nie gniewam- otóż jak siedzę wieczorami na bb to cały czas coś gryzę!!!!!!! oj oj

reklama
Do góry