reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

KatyB czasem tak mam, jak pomyślę,ze rano wstane i pierwsze co mam sprzątać kuchnię to wolę to zrobić w nocy bo oczywiście wczesniej się nie chcialo :zawstydzona/y:

reklama
Witajcie laseczki, witaj nowa staraczko :-D
ROSZPUNKA i ANABER gratulation !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Anaber widok Twojego usg az za serce mnie scisnelo :tak:
Zaraz ide zrobic sobie kawke i jakas kanapeczke. Co do testow owu juz ich zaprzestalam na ten cykl, skoro nadal wychodza pozytywne a pozostale objawy plodnosci zniknely i pora juz nie ta, wiec zostawie na ewentualny kolejny cykl, choc wolalabym zeby sie juz jakis czas nie musialy przydawac - tak powiedzmy jakies 9 m-cy :tak:

witam
ROSZPUNKA !!!!!!!!!!!!!!!!! :-D BOSKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja miałam taką samą kreseczkę w 12 dniu, a dziś ......... DZIŚ MAM CUDNĄ MOCNĄ KRECHĘ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karolina - Jaś ....troszkę gorzej... kaszel sie nasilił, katar mu nie spływa ale słychać ze gdzie stoi i nie daje żyć !!!! :-(
losiczka ja myślę ze to w cale nie urojone objawy masz.....hehehhe , a przy porodzie to dopiero CI sie zrobi niedobrze jak pomyślisz o sexie
Ja u Ciebie czuję fasolinkę na odległość !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:
anaber no to miłego buszowania po sklepach :) :-)
Katy miłego dzionka w pracy !!! ;-)
Ja mam tak samo , wieczorem mam kuchnie wysprzątaną, bo nie nawidzę jak rano wchodzę do kuchni a tam sterta garów .bleeeeeee......!!!!!!!!! :-p

Kurcze nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa ze ten test wyszedł taki fajny dziś......bałam sie strasznie go zrobić.....ale dziś to kreseczka wyskoczyła wcześniej niż kontrolna !!!!!!!!!!:-D JUPI !!!!!!!!!!!! Czyli beta rośnie, i mam nadzieje ze tym razem juz nie bede cierpieć a tylko płakać ze szczęśćie !!!!!!

proszę dla porónania z wtorku i dziesiejszy :)

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!

Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!

PO wyschnięciu troszkę zbladły kreseczki ale jak były mokre to aż nie mogłam sie napatrzeć bo były identyczne !!!!! ahhhhh :) :-D

Roszpunko anaber gratuluję i trzymam kciuki za pomyślne 9 m-cy :)

ja miałam nie fiksować a tymczasem w nocy męczyły mnie koszmary (robiła testy ciążowe chyba z 20 i na każdym był cień cienia-byłam szczęśliwa i nie chciałam nikomu mówić-aż wlazła mi do wc ciotka-która jak coś się dowie to już wszyscy wiedzą) :-D

widzę na waszych wykresach że mierzycie temp o 6,30 a mogę mierzyć np o 9? ciemna w tym jestem...
w sumie na razie dla "ćwiczenia" to robię wczoraj zmierzyłam z ciekawość (tam na dole) i było 37,3 a dziś rano 37 (pod pachą 36,8-rośnij...rośnij...rośnij... zaklęcie może ktoś zna dobre?)

no własnie zadzwonili z przedszkola ,ze Igorka boli brzuszek i wymiotuje więs zakupow nie ma musze jechać po mlodego. mam nadzieje,ze to nie jakas grypa abym ja nie załapała.:-(

justynka - temp, mierzy sie do 8 godziny..... może ustaw sobie np na 7 godzine budzik, zmierz i dalej w kimono albo o 8 po prostu i juz :):)
anaber- no to masz babo placek....... moze zatruł sie czymś po prostu....
Marysia - i Ty sie doczekasz skarbie - zobaczysz:) no i te nogi warto trzymac w górze PO !!!!!!!!!!! :-D jak widac :-D

reklama
dziendobry kochane! Roszpunko gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-) anaber ale piekna ta Twoja fasolka!!!!!!!!!!!:-D duzo zdrowka zycze Tobie i dzidzi . zZagubiona mi tez sie podoba imie Nadia,a Twoja mama jak moj tato,tylko zadnycz ruskich imion:rofl2:... witaj gosiaczek1234.......... Ilonka myslalam ze Twoj synek czuje sie juz lepiej,przykro mi ze bidulek tak sie meczy:-(.ja mialam dzisiaj wszystkie badania,a jutro ide na pierwsza wizyte,narazie do szpitala,tutaj nie ma przychodni jak u nas. potem sie zdecyduje czy zmienic na prywatnego,ale watpie,bo jedna wizyta kosztuje z usg okolo 170 euro!masakra

Ostatnia edycja:
Do góry