witam
ROSZPUNKA !!!!!!!!!!!!!!!!!

BOSKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja miałam taką samą kreseczkę w 12 dniu, a dziś ......... DZIŚ MAM CUDNĄ MOCNĄ KRECHĘ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karolina - Jaś ....troszkę gorzej... kaszel sie nasilił, katar mu nie spływa ale słychać ze gdzie stoi i nie daje żyć !!!! :-(
losiczka ja myślę ze to w cale nie urojone objawy masz.....hehehhe , a przy porodzie to dopiero CI sie zrobi niedobrze jak pomyślisz o sexie
Ja u Ciebie czuję fasolinkę na odległość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anaber no to miłego buszowania po sklepach

:-)
Katy miłego dzionka w pracy !!! ;-)
Ja mam tak samo , wieczorem mam kuchnie wysprzątaną, bo nie nawidzę jak rano wchodzę do kuchni a tam sterta garów .bleeeeeee......!!!!!!!!!
Kurcze nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa ze ten test wyszedł taki fajny dziś......bałam sie strasznie go zrobić.....ale dziś to kreseczka wyskoczyła wcześniej niż kontrolna !!!!!!!!!!

JUPI !!!!!!!!!!!! Czyli beta rośnie, i mam nadzieje ze tym razem juz nie bede cierpieć a tylko płakać ze szczęśćie !!!!!!
proszę dla porónania z wtorku i dziesiejszy
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!
Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!
PO wyschnięciu troszkę zbladły kreseczki ale jak były mokre to aż nie mogłam sie napatrzeć bo były identyczne !!!!! ahhhhh