A
anaber
Gość
KatyB czasem tak mam, jak pomyślę,ze rano wstane i pierwsze co mam sprzątać kuchnię to wolę to zrobić w nocy bo oczywiście wczesniej się nie chcialo 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

BOSKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja miałam taką samą kreseczkę w 12 dniu, a dziś ......... DZIŚ MAM CUDNĄ MOCNĄ KRECHĘ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUPI !!!!!!!!!!!! Czyli beta rośnie, i mam nadzieje ze tym razem juz nie bede cierpieć a tylko płakać ze szczęśćie !!!!!! 

jak widac 
duzo zdrowka zycze Tobie i dzidzi . zZagubiona mi tez sie podoba imie Nadia,a Twoja mama jak moj tato,tylko zadnycz ruskich imion
... witaj gosiaczek1234.......... Ilonka myslalam ze Twoj synek czuje sie juz lepiej,przykro mi ze bidulek tak sie meczy:-(.ja mialam dzisiaj wszystkie badania,a jutro ide na pierwsza wizyte,narazie do szpitala,tutaj nie ma przychodni jak u nas. potem sie zdecyduje czy zmienic na prywatnego,ale watpie,bo jedna wizyta kosztuje z usg okolo 170 euro!masakra