reklama
Magd.a
Fanka BB :)
Dziurka jest w domu, chce być sama, także na forum nie będzie się udzielać.. chce dojść do siebie..Chciałam tylko Karlę uspokoić
Ważne że jesteś pod opieką lekarzy.
Ktoś pisał coś dzisiaj o Dziurce? Dawała znaki życia?
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
witam ;-)
po 1 Fifka teskniłam i co wyprzedzisz mnie z porodem no nie ladnie niech siedzi w brzuszku mamy jak najdłuzej !!ciesze sie ze juz w domku jestes trzymaj sie i odpoczywaj :*
po 2 olcia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
po 3 karla trzyma kciuki by byla fasoleczka a torbiel sie wchłoneła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
po 4 ael glosu niemam ide na fb posluchac niewiem czemu;-( ale jak zwykle przystojniak ;-)
po 5 pomalowalam se dzis pazurki na morski kolorek ;-) i miałam straszna ochote na smieciowe jedzenie ze kupiłam mc donalda a przy okazji wsparłam fundacje mc ronalda dla dzieci z nowotworami i jaka z tego dumna jestem ;-)
a teraz lerze i sie bycze na 10 do ginka ciekawe czy l4 da i na ile moze wystawic odrazu...
ogolnie zasypiam dzis...
po 1 Fifka teskniłam i co wyprzedzisz mnie z porodem no nie ladnie niech siedzi w brzuszku mamy jak najdłuzej !!ciesze sie ze juz w domku jestes trzymaj sie i odpoczywaj :*
po 2 olcia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
po 3 karla trzyma kciuki by byla fasoleczka a torbiel sie wchłoneła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
po 4 ael glosu niemam ide na fb posluchac niewiem czemu;-( ale jak zwykle przystojniak ;-)
po 5 pomalowalam se dzis pazurki na morski kolorek ;-) i miałam straszna ochote na smieciowe jedzenie ze kupiłam mc donalda a przy okazji wsparłam fundacje mc ronalda dla dzieci z nowotworami i jaka z tego dumna jestem ;-)
a teraz lerze i sie bycze na 10 do ginka ciekawe czy l4 da i na ile moze wystawic odrazu...
ogolnie zasypiam dzis...
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Fifka cieszę się bardzo, że już jesteś!!!!!!!!!!!!!!! :* oby mały siedział jak najdłużej! A Ty się oszczędzaj!
A ja właśnie niedawno wróciłam i spakowałam torbę do szpitala dla siebie i malucha! Brakuje mi jeszcze tylko jednej koszuli i kapci bo nigdzie nie dostałam :/ mam już te przerażające lewatywy, maszynki do golenia i inne pierdoły
kupiłam sobie też takie małe pojemniczki na płyny do kąpieli, nalałam sobie już szamponu, żelu pod prysznic i płynu do higieny intymnej :-) takie nic a strasznie mnie cieszyły te zakupy! Kupiłam już też pampersy dla młodego! Teraz jestem spokojna i oczywiście wolę, zeby mały jeszcze posiedział ale w razie czego jestem w pełni zwarta i gotowa :-)
A ja właśnie niedawno wróciłam i spakowałam torbę do szpitala dla siebie i malucha! Brakuje mi jeszcze tylko jednej koszuli i kapci bo nigdzie nie dostałam :/ mam już te przerażające lewatywy, maszynki do golenia i inne pierdoły

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
no Fifka teraz to już będzie rosła w oczachpoprosiłabym Cie o zdjęcie ale teraz to Ty się nie ruszaj!
jak małż wróci to go możesz poprosić o pstrykniecie fotki
![]()
Hehe A ja już sobie zrobiłam

Mam już swój upragniony wystający pępek!!

Śliczna kruszynka! Dbaj o nią ile tylko możesz! Uwierz mi ze nikt nie chce przeżywać tego stresu co ja w szpitalu... I dziękuję za dobre słowa! ;-)Witam sie popołudniową porą:-) Fifka wspaniale, ze jestes! Cudownie, ze jeszcze w pakiecie:-) niech tak pozostanie jak najdłuzej potrzeba.
a ja Wam chciałam pokazac focie mojego mluszka, w sumie sprzed tygodnia, ale dopiero znalazlam kabel od telefonuZobacz załącznik 413789
Ael Wiktorek jest przesłodki!!!!
witam ;-)
ogolnie zasypiam dzis...
Dziękuję Atanku, no na razie staram się w dwupaku zachować!

Kochane ja mam do was taki apel... naprawde na siebie uważajcie... to jest takie cholerstwo... ile ja się tam w szpitalu wywalczyłam... biore teraz leki przez które mam ciśnienie jak neptyk 80/50... (w szpitalu miałam nawet 70/35) i do tego tętno koło 140... (w szpitalu koło 160 przy większej dawce leku) ale to to jest nic w porównaniu ze strachem o tego małego bąbla w brzuchu... ja dopiero teraz przestałam bać się porodu, przestałam myśleć jak i gdzie chce robić... a guzik...ważne zeby mały był zdrowy a ja dam radę...
Uważajcie na to co robicie, nie ponoście, nie sprzątajcie jak głupie (Magdalena tu aluzja w twoją stronę)naprawdę warto o siebie zadbać, bo dbając o siebie dnacie o dziecko...
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
nie jeszcze nie nA l4 bo jutro na 10 mam wizyte ;-)
a nala sliczna dzidzia rosnie rosnie ;-)
fifka brzuszek urósł prawda sliczny moj tez rosnie i pempuszek zanika jeszcze troche i bedzie moj tez na zewnątrz ;-)
a nala sliczna dzidzia rosnie rosnie ;-)
fifka brzuszek urósł prawda sliczny moj tez rosnie i pempuszek zanika jeszcze troche i bedzie moj tez na zewnątrz ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Na pewno to się zdarza..ale przy tym bólu i emocjach wisi Ci to totalnie.. a pielegniarki szybciutko zmieniają podkład..więc nawet się nie zorientujesz..
Ja za to się zastanawiam czy lewatywy są wskazane? moja przyjaciółka rodziła 2 miesiace temu i nic nie mówiła o lewatywie..
Ja za to się zastanawiam czy lewatywy są wskazane? moja przyjaciółka rodziła 2 miesiace temu i nic nie mówiła o lewatywie..
Podziel się: