akkm
Fanka BB :)
dranissimo malutkimi kroczkami może dojdziecie do porozumienia , może faktycznie zmiana mieszkania polepszy wasze stosunki . Tule mocno
jankesowa smaruje już wszytskim czym się da nawet sypie mąką ziemniaczaną nie wiem czy dobrze robie czy powinnam się trzymać jednego i jednym smarować . ale co mam smarowac linomagiem i masścią czy prz jednej zmianie pieluchy linomag a następnym razem maść nie wiem już co mam robić.
8 miesiecy dziecie ma i matka nie moze sobie poradzić z odparzeniem nigdy dotąd nie była odparzona ani razu nie maiła gabryśki czerwonej , ale wydaje mi się że to po chusteczkach z pampersa sensitv

jankesowa smaruje już wszytskim czym się da nawet sypie mąką ziemniaczaną nie wiem czy dobrze robie czy powinnam się trzymać jednego i jednym smarować . ale co mam smarowac linomagiem i masścią czy prz jednej zmianie pieluchy linomag a następnym razem maść nie wiem już co mam robić.
8 miesiecy dziecie ma i matka nie moze sobie poradzić z odparzeniem nigdy dotąd nie była odparzona ani razu nie maiła gabryśki czerwonej , ale wydaje mi się że to po chusteczkach z pampersa sensitv
 Ja odkad pamietam myje Malej pupe zwykla przegotowana woda i wacikami i jakos nigdy problemow z odparzeniami nie bylo [odpukac, co by nie zachwalic jak jankesowa wczoraj 
 ]. Musisz kombinowac, bo to 3 tyg wiec widac cos jest na rzeczy...
 Jeszcze się zastanawiam nad jedną kaszką. Spróbuję odstawić, będę kleik ryżowy dodawać do mleka zamiast niej. No i jej fenistil podałam, może znikną te krostki.

A wiecie co zauwazylam po porodzie... ze jakos slabiej reaguje na bol i bardziej sie go boje 
 No i udalo sie, doslownie, 2 zdania wymienic. Zawsze cos. M.in. ze chce sie z tego mieszkania wyprowadzic - to po tym, jak nam szybe wybili w samoch.