reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

z tego co się orientuje to normalnie ,ja miewam cykle bez owu i zawsze mam regularnie @ więc nie ma to żadnego wpływu ,a kiedy odstawiłaś tabletki?
no to bylo jakos listopad 2009... i zawsze okolo polowy cyklu bola mnie jajniki... przed i czasem w czasie @... w tym miesiacu @ byla dosyc bolesna no nic trzeba czekac... chociaz juz niemoge sie doczekac i sie boje ... a do tego mam nadwage i zawsze wszystko co sie ze mna dzieje zwalaja na nadwage...

reklama
@ możesz mieć nie regularną do pół roku niestety ,tabletki są takim specyfikiem gdzie sztucznie Twój organizm do @ przygotowywał dlatego teraz jak odstawiłaś to on wraca do normy więc możesz mieć nie regularną @ ,trądzik może Ci się pojawić młodzieńczy :eek: bóle jajników też są spowodowane odstawieniem tab one zaczynają same pracować i muszą się troszkę rozruszać bo rozleniwiły się po anty przez jakiś okres przecież nie pracowały :-):-):-)

@ możesz mieć nie regularną do pół roku niestety ,tabletki są takim specyfikiem gdzie sztucznie Twój organizm do @ przygotowywał dlatego teraz jak odstawiłaś to on wraca do normy więc możesz mieć nie regularną @ ,trądzik może Ci się pojawić młodzieńczy :eek: bóle jajników też są spowodowane odstawieniem tab one zaczynają same pracować i muszą się troszkę rozruszać bo rozleniwiły się po anty przez jakiś okres przecież nie pracowały :-):-):-)

hahaha nie doczytalas to bylo w Listopadzie 2009 czyli juz ponad 2 lata temu :)i tylko w pierwszych 2 miesiacach bylo duze wahanie.. a pozniej w 15 i 22 cyklu ale to pewnie przez stres. Pryszcze mi sie na poczatku pojawily ale teraz skora bez wypryskow.. no dobra ostatnio po @ mnie troszke wysypalo ale jest juz oki :)

Wiecie co jak czytam forum to zniw mam nadzieje ze musi sie udac (pewnie potrwa do wizyty albo do @ pozniej znow bedzie dol:)... ale teraz mam adhd po kawie.. no chyba wezme sie za sprzatanie!!

hehe to faktycznie nie doczytałam :confused2::confused2::confused2::-D no to już do normy powinno wrócić ;-)ale spokojnie najczęściej przy nie regularnych dziewczyny najszybciej zachodzą bo nie wiedzą kiedy owu i się nie stresują :-D
ja mam dzisiaj wizytę u gin po poronieniu pierwsza wizyta więc ciekawe co tam się dzieje,czuje się dobrze ,@ przyszła regularnie jak w zegarku więc nie ma co się przejmować,dzisiaj 28 dc więc też powinnam dostać już@ pewnie po kontroli się pojawi :happy2:(standard) i będę rozmawiać z nią o adopcji to najprzyjemniejsza część wizyty :-D

uciekam na miasto ,niestety pogoda nie fajna ,ale co tam .......trzeba już się przyzwyczajać :-)

U mnie jest tak... jak mnie boli podbrzusze ale mam nadzieje ze mioze to na fasolke.. robie tescik.. jedna kreska.. 3 godz i jest @ :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dobra ja ide gotowac grochowke sprzatac... ustroic mieszkanie... ........ i jeszcze milion roznych rzecz... ... wypilam litr kawy wiec moc jest :=)

Milego dnia!!!

Do góry