reklama
witam wszystkie nowe przyszłe mamy :-)
nie wiem czy wierzycie w sny ja trochę tak więc dzisiejszej nocy przeraziłam się nie na żarty. śniło mi się że poszłam zrobić pierwsze usg, które mam dziś, a na monitorze zamiast małej fasolki widzę trzy rzędy zepsutych zębów.
jak się tylko obudziłam od razu włączyłam kompa, a tam w każdym jednym senniki same "dobre" informacje: strata, choroba, śmierć :-(
nie wiem czy wierzycie w sny ja trochę tak więc dzisiejszej nocy przeraziłam się nie na żarty. śniło mi się że poszłam zrobić pierwsze usg, które mam dziś, a na monitorze zamiast małej fasolki widzę trzy rzędy zepsutych zębów.
jak się tylko obudziłam od razu włączyłam kompa, a tam w każdym jednym senniki same "dobre" informacje: strata, choroba, śmierć :-(
flądra
Fanka BB :)
kate212 widzę, że my obydwie o 1.11. czekam z niecierpliwością co tam na Twoim usg dojrzysz. trzymam kciuki, żeby wszystko było ok
musi być, nie ma innej opcji
W ogóle miałam takie dziwne zdarzenie, jakoś parę dni po owulacji, ... śniło mi się, ze spałam (masło maślane, wiem;-)) i przebudziłam się z tego snu we śnie , głaskałam się po brzychu i mówiłam moja mała córeczk itp. Zobaczymy, może sen proroczy. A to musiało być podswiadome, bo jak wcześniej pisałam nie zainteresowałam się zbytnio tą owulacją.
musi być, nie ma innej opcjiW ogóle miałam takie dziwne zdarzenie, jakoś parę dni po owulacji, ... śniło mi się, ze spałam (masło maślane, wiem;-)) i przebudziłam się z tego snu we śnie , głaskałam się po brzychu i mówiłam moja mała córeczk itp. Zobaczymy, może sen proroczy. A to musiało być podswiadome, bo jak wcześniej pisałam nie zainteresowałam się zbytnio tą owulacją.
Ostatnia edycja:
bobomama24
Mama Izy i Martynki
A mi sie dzis snilo ze siedzialam na bujanym fotelu czytajac ksiazke a mala tak mi sie wiercila ze na skurze mojego brzucha bylo widac kazdy jej krag z kregoslupika.
Czyzby 3 dziewczynka?
Czyzby 3 dziewczynka?
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Hej
Jestem mama Listopadowa 2009 i z mężem staramy sie o 2 dzidziusia
i co? UDAŁO SIE
WCZORAJ ROBIłam test 2 kreska pojawiła sie jaśniutka ale ciesze sie
razem z synem skakałam do nieba z radości
wg obliczeń 2 tydzień u mnie czekam do 15.12 powinnam miec @ i wrazie co zrobie 2 test
kwas juz łykam i wizyte umówie po nowym roku
aha termin na ok. 24 sierpnia