reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

heloł;-)

dziewczyny to jesteśmy umówione na wiosenno-letnie spotkanie:-)

ale wy kochane zasuwacie świątecznie-jestem od wrażeniem ja umyłam okna chociaż myłam miesiąc temu i wyglądają fatalnie znalazłam super przepis na my cie wodą z octem never ever masakra wyglądają jak by nie były myte przynajmniej
z rok:wściekła/y:

ania maxwell ślicznie wam laseczki przybierają:-):-)

gosiulek
ale kawę zaserwowałaś masz dolce gusto?? czy z zwykłego ekspresu taką pyszną robisz?? zdradź to się skuszę o ile ze zwykłego

co do choinki to Igi też ściąga no ale niech się cieszy ja szklanych bombek mam całe 5 sztuk reszta to drewniane ozdoby...

aza
co to za maść?? miałam już się kiedyś pytać czym Konradka smarujesz bo ładnie blizny mu schodzą a nie wiem czy pisałam ale Igor też "nabył" bliznę 2mm od oka... o metalowy róg biurka u Pati się uderzył

Chyba kilolek kiedyś pisał o mamach które z dzieckiem do lekarza nie zabierają picia jedzenia etc i wzięłam sobie to do serca i przez ostatnie 2 tygodnie zabierałam wałówę a dzisiaj nie zabrałam i na mnie matki patrzyły jak na wyrodną mamę:rofl2: na swoje usprawiedliwienie mam tylko to że prywatna wizyta więc myślałam że szybko pójdzie (ale nie poszło..)

etna super że mężuś blisko:-)

pathanka
ja też 3mam &&&&&

wiecie że u nas bilans 2latka to jedna wielka ściema:wściekła/y::wściekła/y: nikt Igusiowi nic nie sprawdzał... a przebadali go tylko dlatego że miał zaległą szczepionkę skojarzoną... szok:szok:

martolinka
daj znać jak Antoś przespał noc ale na pewno będzie ok 3mam&&

reklama
Cze
ledwo dycham, tak dziś się napucowałam, ale nic nie widać,,,, :wściekła/y: nic mądrego ze mnie nie wypłynie, więc życzę spokojnej nocy i zmykam odstresować się;-) przy drinku.:-D

Maxwell, Aga4444 i Mama to jesteśmy umówione koło lata hehe :)))

Maxwell i Aga4444 maść używamy taką: KELO-COTE 60g żel na blizny - import z Anglii (1993714566) - Aukcje internetowe Allegro Używamy ją od 2 miesięcy i jest ogromna poprawa, wszyscy znajomi to zauważają. Troszku kosztuje ale warto :)))

AniaSm powiem Ci, że bierzemy pod uwagę przyjazd do Was, jak się odkujemy oczywiście :))))

AniaSm i Maxwell kobitki fajnie Was rosną. Cieszę się, że wszystko z nimi w porządku.

My jutro mamy bilans 2-latka, zobaczymy jak to u nas wygląda.

Witajcie wieczorowo

Nadrobiłam BB , Banana jak Twoja coreczka? Zdrowieje kruszynka?
Ja zasnęłam z Olim ale musialam ubrac go w pampka i nakarmic więc wstałam,

U nas od wieczora sypie wiec mam nadzieje isc z małym dzis na saneczki :-)

Banana wrzuc dziewczynom fotkę swoich ozdób - aniołków, coś pięknego :-)

dzieki :)

ula,troche lepiej. przynajmnej juz nie wymiotuje katarem.

moja te bombki specjalnie sciaga, wie,ze sie zloszcze. a pierniki sciagal i tego ugryzla, drugiego polizala i chodzi i mowi,ze ladne :baffled:

anioly z masy solnej.

Załączniki

• anioly.jpg
    anioly.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 49
ale wy kochane zasuwacie świątecznie-jestem od wrażeniem ja umyłam okna chociaż myłam miesiąc temu i wyglądają fatalnie znalazłam super przepis na my cie wodą z octem never ever masakra wyglądają jak by nie były myte przynajmniej
z rok:wściekła/y:

Ja używam od jakiegoś czasu tego płynu do mycia okien
8541.png

Nie ma sobie równych, cena myślę że przystępna - ok 10 zł. Przecieram ręcznikiem papierowych bez specjalnego wysiłku, na odwal, bo on i tak nie zostawia smug i nie trzeba wycierać do sucha a okna cudne:tak: Ale za pierwszym razem się wystraszyłam, że będę musiała myć drugi raz, ale wyschło i jest super.

:-D
u mnie nawet nie mierza i nie ważą

u mnie sama sobie muszę zmierzyć i zważyć...

Szokujecie mnie jak zwykle:szok:

U nas jest ważenie, mierzenie przez pielęgniarkę, potem wywiad z mamą, a dziecko idzie na sprawdzenie wzroku i słuchu, a potem wizyta u doktorki, która sprawdza jak dziecko chodzi i jak mówi.

Ja biorę się zaraz do roboty, Julka dopiero co wyszła, a Asia śpi u siebie.

cze,
ja od 6 nie śpię, noc od 3 niezbyt dobra, bo dziewczyny się rzucały.:zawstydzona/y:
AZA - ja zakupiłam plastry na blizny i ... czekam teraz na koniec ospy by zacząć stosować, jakoś nasza blizna uparta i widoczna... Cena powalająca tej Waszej maści, ale jak dobra to warto!
BanAna - aniołki cudne, dobrze, że u Was lepiej. Niestety my się musimy razem z dziećmi męczyć jak nie umieją wysmarkiwać nosa i mają kaszel.:szok:
Dziunka - a gdzie to cudo do szyb kupujesz? Ja mam super środek - niby, do ram cudo, na szyby niezbyt. Muszę kilka razy pryskać i ręcznikiem papierowym trzeć...

Robota leży na razie, Gonia na kolanach ehhh

reklama
Witajcie
Banana
przecież to dzieła sztuki:tak:

U nas bialusieńko.ślicznie.
I dziś albo jutro idziemy do lekarza:-(

A do luster,szyb mam ściereczkę która kosztuje 80zł chyba.Dostałam ją wystarczy spryskać lustro czy szybę i przejechać ściereczką.Nawet nie trzeba wycierać do sucha to wtedy nie zostają smugi.

Do góry