reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Witajcie,
młody spal ładnie do około 4 . Potem zaczął mnie wołac wiec do niego poszłam i tak sobie lezelismy chyba z godzine az zasnął. Ostatecznie potem sam przewedrował do swojego małego łózka. Dziś M musi je zlikwidowac;-)

Aga zrób jakieś szablony ze sztucznego sniegu na okna i nie bedzie widac "niedociagniec";-)
Dziunka ale power od rana wow;-)

Gdzie Wy macie te zime? u nas tylko mrozno

reklama
A u nas też pada śnieg :-):-) Kurcze sprawdziłam na pogodzie i pisze ze to jednodniowe :confused2: mam nadzieje ze sie mylą...... Marcel co chwila sobie ogląda. Obudził mnie hasłem: mama jestes człowiekiem? zobacz, pada śnieg :-p Wszystko oki ale nie wiem skąd mu sie ten człowiek wziął :-D IMG_3877.jpg dopiero co zaczelo ;))

Ostatnia edycja:
Gosiulek nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze;-)Jesteśmy z mężem w konflikcie bo ja już chcę śnieg a on jeszcze ze 2 dni ma roboty na zewnątrz i tylko ze strachem patrzy na prognozę pogody;-)

U nas napadało troszkę w nocy, leży cienka warstewka, jak dla mnie wystarczy :)

U nas w nocy znowu histeria, bo Ala ma znowu zatwardzenie... Płakała z przerwami do 4.00. Ok 1.00 dałam jej czopek glicerynowy i po 4 w końcu zrobiła kupę, ale co się spłakała.. już nie wiedziałam co jej jest, bo ona się strasznie nakręca przez sen wtej histerii i w ogóle nie można się z nią dogadać, ale po kupie zasnęła.

Od dziś szlaban na słodycze, bo to po czekoladzie jest nagorzej. I muszę bardzo uważać na jej dietę.
Kilolku, dajesz Michasiowi błonnik w jakiejś postaci ? Lekarz zalecił wam jakąś dietę ? Bo ja myślę co tu najlepej dawać: warzywa , owoce, na pewno buraki, brokuły, mleko.. co jeszcze ? Myślałam o otrębach śliwkowych z jogurtem...

Ojjjjjjjj marcelowi tez sie ostatnio z kupą poprzestawiało :crazy: Robi raz na dwa dni i to wieczorem jak sie najbardziej naje. Przez to nie je tak duzo jak kiedyś. No i od tyg 0 słodyczy bo przesadził u dziadków no i się nie unormowało.......

hej

mam nadzieje że dzisiejszy dzien bedzie lepszy.
wczoraj wieczorem Igi dostał spazmów z niawiadomego mi powodu.postanowiłam go brzydko mówiąc "olac" bo skaknie nad nim pogarszało tylko.D kazalam tak samo.wziełam odkurzać zaczeam odkurzać od razu zrobił się inny ,potem wygłupy z D i poszedł spać o 23!!!!!

miałam wczoraj chrapke na 15 baniek a tu jedna liczba no chyba przesadzili zdeka z tym losowaniem:-D

dziś nic nie robie na świeta bo dopiero środa chyba mieszanie zaczne sprzatać :-/

śniegu trochę jest ale pomieszane z mrozem ale mało mało i mało ja chce wiecej i wiecej:-D

moja Pani włascielka ma dylemat co kupić mezowi bo on nie chce ipoda ani zegarka no biedna ona takie ma problemy:sorry:

ok Igi chce bajke lece wypić kawkę i pomieszać bigosik :-)

reklama
Do góry