• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Cleo za Twoja radą ja tez wrzuce do słoja bigosik , bo niechcący zrobił się wielki gar:-D
Dziunka na pewno pachną cudnie:tak:i tak samo smakują

Agrafka gratuluję!!!to teraz na zakupy;-)
Gosiulek cieszę się , że z Kacprem lepiej:tak:

A ja dziś wieczorem wyskakuję "do miasta" na kawkę z moją przyjaciółką. Wraca z Olsztyna do Władysławowa i po drodze wysiada , bo nie wiem kiedy znowu się zobaczymy. M będzie prał dywan i zajmował się dzieckiem:-p

reklama
Agafka - biedna Ala. Moja znajoma gotowała córce ziemniaki w mundurkach na zatwardzenie. To był element jakiejś diety co im lekarz zalecił bo też miała takie problemy, ale nie wiem więcej o tej diecie, tylko te ziemniaczki pamiętam. Gratuluje podwyżki i nagrody.

Dziunka - poproszę o zdjęcie, ja robię w piątek bo nie mam gdzie zamrozić:zawstydzona/y:
Banana - śliczne aniołki

Ja dzisiaj mam ostatni luźniejszy dzień, chyba tylko zrobię farsz do pierogów i te rudolfy upieczemy. Jutro pierogi i choinkę ubieramy, a w piątek ciasta.
Wkurzyłam się na Ł. Pojechał po Zuzię do przedszkola, była nowa pani i się wstydziła powiedzieć że chce siusiu więc się zesikała. Pani nie zauważyła, Ł owszew ale Zuzi nie przebrał, bo przecież samochodem jadą. Jak weszła do domu to była lodowata:wściekła/y: Mam tylko nadzieje, że się nie rozchoruje. Ach ta jego wyobraźnia:no:

Agrafka a zboża nie skutkują? Kacper jak zje np.kaszkę zbożową to później bardzo ładna kupka.Kupiłam mu ostatnio bobovity 7zbóż z jabłkami i śliwkami i jest super.Zresztą wszytskie kasze działają.

martolinka - nie wiem jak długo chodziła, bo nie ma poczucia czasu;-). Mówi że po obiadku, jak skończył się odpoczynek, więc pewnie z pół godziny chodziła tak. Dobrze, że kazałam mu dzisiaj wcześniej pojechać. Pani nie zauważyła:no:Miała rastopki i sukienkę więc tak nie było tak widać. Pani była inna, bo ta co jest zawsze to już wie co i jak.

Martolinka ja zawekowałam w ten sposób że nałożyłam goracy gotujacy się do słoika wytarłam dobrze górę żeby mokra nie była zakręciłam i postawiłam do góry dnem do wystygnięcia.tak tesciowa robi.

A ja własnie smaże rybe i cebulke mam juz podsmażoną uf uf. Mam nadzieje ze sie wyrobie. Spacer śniegowy zaliczony, ale bez sanek bo jeszcze za mało śniegu. Ale sypie i sypie wiec kto wie ...........;-)

Marcel wczoraj zrobił tez wieczorne spazmowe wycie ale ze zmęczenia bo tak mi sie z nim fajnie gadało przy książeczkach ze sie nie spojrzałam a tu 21 :eek: zanim kąpiel itp to 22 bo jeszcze w trakcie tatuś przyszedł i suma tego ze z ledwościa go ululałam juz nawet o myciu zębów nie myslalam bo by sie zadarł na amen :baffled:
A dzisiaj przed spaniem tez tak płakał i jeszcze sie obudził na drzemce, wyginał sie w łuk aż. Pozmarowałam dziąsła, wczesniej dałam viburcol. Kurde ale teraz chyba intensywnie idą te piątki :crazy: jak mi sie teraz z marcela zrobi taki przylepo-miączek to ja nie wiem czy zdążę zrobić wszystko co zaplanowałam :sorry:

agrafka, gratuluje! swietny prezent na swieta :tak:
u nas chyba z 7 stopni, o sniegu moge sobie pomarzyc i poczytac na BB :confused2:

mloda wrocila z ikei. udalo mi sie posprzatac salon, jadalnie, kuchnie na blysk i czesc lazienki oraz poodkurzac.zostaly 3 sypialnie i gora ciuchow wypranych do pochowania. na razie pije kawe. w lodowce chlodzi sie kolejna porcj ciasta na amoniaczki, bo poprzednie sie rozeszly w tempie blyskawicznym :-D w nocy wreszcie skonczylam dekorowanie piernikow. te ostatnie w puszce to amoniaczki

Załączniki

• IMAG0633.jpg
    IMAG0633.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 51
  • IMAG0631.jpg
    IMAG0631.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 50
  • IMAG0624.jpg
    IMAG0624.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Hey kobitki!

My dziś byliśmy na bilansie, wsio ok, Konrad waży 13,5kg a wzrostu ma 90cm. Teraz panicz śpi ale ysypiał z dobre 40 minut. Coś mu się ostatnio poprzestawiało. U nas od rana pada śnieg i Konrad zachwycony. Ja mniej bo się okazało, że moje auto na obecnych oponach robi sobie co chce. Najgorzej,że od stycznia muszę do pracy dojeżdżać a o kasce na opony mogę tylko pomarzyć...

Banana cudne aniołki... ehhh... szkoda, że ja nie mam takiego talentu...

Anawawka mam nadzieję, że plastry się sprawdzą. U nas nie wchodzą w rachubę bo po pierwsze twarz a pi drugie ma aż 4 miejsca, które musiałabym obklejać. Wcześniej stosowałam Contractubex ale ta maść co teraz zamówiłam jest o wiele lepsza i starcza na baaaardzo długo, ta wielkość wystarczy na około rok więc się opłaca :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry