reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania po raz pierwszy :)

MAGDA!!!! DZIĘKUJĘ CI KOCHANA!!!!! :* No nie spodziewałam się... :-D

Mineralna,
ja mam skierowanie na KTG raz w tygodniu z powodu zagrożenia wcześniejszym porodem. Muszą to kontrolować, bo skoro moja szyjka się już wygładziła to teraz jeśli pojawia sie nawet lekkie skurcze może zacząć się rozwierać...

reklama
madalina: ja byłam u gina w 5 tygodniu ciązy zeby potwierdzic, i widziałam malusia krpoeczkę :-)

fasolka:
Klara to było moje imię od początku ale mąż bardzo nie chciał więc odpuściłam, w końcu chce zeby to był nasz wspólny wybór .
Mama jeszcze czas do kwietnia

Zjadłam sobie sałatkę warzywną z chlebkiem i z karczkiem pieczonym i znowu sie objadłam

Heheh Lamiav ja też miałam problem z wymyśleniem imienia dla dziewczynki :tak: dla Chłopca to padło Konrad i już... a z dziewczynką zmieniałam zdanie 10 razy...

Wiesz jaki jest dobry sposób na wybór imienia? znajdź na necie spis damskich imion, weź swojego faceta za wsiarz i czytaj je po kolei. Jeśli będzie takie na które on się zgadza to je zapisuj. Później będziesz miała listę imion z pośród których ty wybierzesz imię. Ja tak robiłam i dzięki temu nie było problemów :tak:

reklama
fifka, to ja odwaliłam inny numer. ja powiedziałam tak:
- ja wybieram imię dla chłopca, a Ty dla dziewczynki ok?
- ok
- dla chłopca bedzie Konrad lub Kornel jeszcze nie wiem, a dla dziewczynki wybierz Ty masz opcje Matylda, Laura, Łucja, Antonina
- to jest wybór ??????
- no co? to chcesz zdecydować czy ja mam coś wybrać? i wybrałam Łucję hyhyhy

Do góry