kaska31
Fanka BB :)
Kosik gratuluje:-):-):-):-) ja jeszcze musze zyc w napieciu do 4 stycznia.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no wlasnie oszalec mona chociaz ja juz 3 raz jestem po transwerze z pierwszego mma corke a teraz to oczekiwanie na wynik ta niepewenosc czy sie udalo czy moze w n iedlugim czasie dostane @ zeby bylo wiadome z ta @ ze tego i tego dnia jak sie niepowiedzie dostane a tu niema pewnoscikaska31 witaj na forum;-) Jesli masz pytania( a masz ich pewnie mnóstwo) pytaj smialo dziewczyny tutaj sa kochane i zawsze pomoga sama bez tego forum chyba bym oszalala
Lolitka dziekuje za slowa otuchy mam nadzieje ze masz racje i tego sie trzymam a w piatek sie okarze. W sumie z wyliczen wyszlo mi ze @ powinnam dostac 25.12 i puki co jej nie maZ tego co czytam to jest normalne ze cykle nam sie rozregulowują przy lekach jakimi sie faszerujemy. Jednak trzymam sie wersji Lolitki i mam nadzieje ze jest ok:-)