reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

Witajcie,
Lotka taka u Was pogoda zakichana? tutaj słońce i 8 stopni powyżej zera;-)
Antek w klubiku a ja dziś nic nie robię , czytam , klikam i odpoczywam:tak:

Etna brawo:tak::tak:zauważ że wracając do domu masz dużo lasów po drodze i moze Warto tam męża uprowadzić:-D:-Dhi hi

reklama
Mama - zazdroszczę tego łóżka...
Etna - trzymam kciuki, by sylwek wypalił;-)
Martolinka - nawet las nie musi być :-D:-D , autko też niezła sprawa ;-), a w noc sylwestrową kiedy strzelają fajerwerki....;-);-) bajer :-D:-D

Cholewa i zamiast pracować, ja tu zaczynam marzyć ;-):-D

Anawawka widzę , że czytasz mi w myślach. :-pEtna po takiej terapii będziesz znowu 18;-) tylko wiesz szampana tak porządnie trzeba zakosztować- moje doswiadczenie jest bogate w tej dziedzinie;-) dostaliśmy na ślub prawdziwego szampana z Szampanii , ale nie ma tak "carskoje igristoje":-D

Hej Dziewczyny,

ja już po wizycie, troche sie dzisiaj strachu najadlam ale wszystko w porządku.
Mierzy mi cisnienie a tam wyskakuje 180 na 67
shocked.gif
shocked.gif

zawsze mialam wrecz idealne bo 120 na 80, czasami zdarzalo sie 110/75 ale mniej wiecej takie samo cały czas
yes2.gif

Kobieta sie mnie pyta czy jestem zdenerwowana alo coś a ja, że nie. No moze troszke
embarrassed.gif
Bo zawsze sie martwie czy sie dbrze dogadam
yes2.gif
Juz raczej nie mam problemow ale wiadomo jak powie cos szybko to nie zrozumiem
no.gif
więc mierzy drugi raz a tam 200 na 90
shocked.gif
no to sie nieciekawie zrbilo ale odczekalysmy jakies 5 minut i poniej 120/75 :) Nie wiadomo czemu tak się stało
no.gif
ale sama się trochę przestraszyłam
unhappy.gif

ale jest ok, serce bije jak dzwon:-) oj chyba sie szykuje drugie duze dziecko, ale mi brzuch rosnie:szok:
a ja bym tym razem chciala takiego maluszka 3 kilowego :tak::zawstydzona/y:

To dobrze że wszystko ok:tak:

Przeprowadziłam z Etną rozmowę wychowawczą a teraz lecę , bo M coś mi obiecał;-)

Ooo zdradź co;-)

hej
dzisiaj zaliczyłam kontrolę po połogu i wszystko dobrze ,na szczęście :-)

To fajnie :-)

Co do następnego dzidziucha to ja planuję za rok. która ze mną? Hehehe...

Może ja.....:-D

Idziemy na Sylwestra

Plan I : Koncert pod gołym niebiem np. Długa-Gdańsk + pokaz sztucznych ogni
no i mąż kierowcą (od nie wiem kiedy, bo ja uwielbiam szampana)

Plan II:
kino np. List do M ok 19.30 a potem koncert poatrz punkt I :-)

Mąż wstępnie poinformowany o punkcie nr I a punkt nr 2 się zobaczy może być????

Świetny plan:tak:

My po bilansie, ale to na zdrowiu. Miałam beznadziejny poranek... idę sobie w moich super wypasionych butach kupionych wczoraj późnym popołudniem za całe 280zł i nagle czuję że jest coś nie tak. Patrzę a tam prawie cały obcas odklejony:szok::baffled::wściekła/y: Na szczęście już szłam do auta mamy... Ciekawe czy mi kasę zwrócą:wściekła/y: jednak lepiej kupować buty tanie:wściekła/y:

My Sylwestra w tym samy gronie od 3 lat nasza trójca, moja siostra i brat z żoną i Lilką (brak rodziców bo tata w pracy, a mama chce czekać na męża w domu). Jedziemy na działkę brak telewizji, kominek, drewniany domek i wokół same lasy :-D i cudne jezioro. Zapowidziano mi, że też przygotowują dla mnie morze szampana, bo pierwszego dnia świąt kończyłam 27 lat i nie wypiłam za swoje zdrowie - byłam kierowcą. Nigdy nie chodziliśmy na jakieś zoranizowane bale, zawsze domówki w tym samym gronie. Choć w sumie nie mam nic przeciwko posiedzieć w domu przed TV.

POLAA super że wszystko dobrze.

AZA może ja :tak:

ETNA plan doskonały !!!

ANIA świetnie, że po wizycie wszystko gra.

Witam :)))

Za rok w takim razie zaciążone ja, Dziunka i Pathanka hehe... Zawsze w grupie raźniej :))))

Mojego położyłam spać ale coś cieńko to widzę. Od tygodnia nie śpi w dzień więc zobaczymy jak dziś pójdzie. Wypiłam kawusie ale dalej jestem senna.

Etna plan świetny, trzymam kciuki aby wszystko wypaliło :)))

Anawawka oj Ty biedna... Niech wyjdą szybko te zębiska abyś mogła się wreszcie porządnie wyspać...

Dziunka kasę Ci pewnie oddadzą. W szoku jestem, że taka cena i tak się szybko rozwaliły.

Dziewczyny ale popisałyście wczoraj wow:szok:

nadrobić ciężko...

etna nie jesteś osamotniona w tym siedzeniu w domu ja mam tak samo tylko że ja na wychowawczym jestem a ty chociaż do pacy wyskoczysz już nie wspomnę o 4 tygodniu siedzenia w domu... :angry:

my sylwestra w tym roku robimy u siebie w domu będzie nas 11 osób (dzieci do dziadków odstawione) więc mam nadzieję będzie ok oby...

ale dużo bardziej wolę bale bo domówkę to sobie mogę robić co weekend a taki bal to oprócz wesel tylko w sylwestra się trafia:tak:

Gosia współczuję butów ale bym miała ciśnienie a z drugiej strony to pochwal się tymi cudami;-):-)

Jak znajdę w necie takie same to wrzucę. Kurcze zła jestem :-( Mój A mówi że mają mi wymienić na takie same bo widocznie te trefne jakieś były. Nie wiem, możliwe, ale trochę się teraz boję.

Baaardzo podobne do tych, tylko nie muszkieterki. Aaa no i moje mają wstawki z czarnego futerka, a same są jaśniejsze, prawie w szary.

c5ee75a5d4dcb0336b6361d3e852d3b1.jpg

Ostatnia edycja:
Dziunka ale zaszalałaś z butami, super ja mysle że ci wymienia jak jestes z nich zadowolona.

Dzięki dziewczyny za gorący doping u nas juz postanowione wcielamy w życie plan II czyli kino plus sylwester pod chmurką na Targu w Gdyni Sylwester Gdański - Ewa Farna - Targ Węglowy Oferty, imprezy sylwestrowe Gdańsk, Gdynia, Sopot. Zobaczymy co będzie z tym lasem bo mój brat chce nas przywieść z zabawy, a seks w taksówce to chyba nie to o co mi chodzi (hihihi bo brat ma taksowke :-p).

Edit: moze uda nam się zdobyć jakąś piłkę dla Pawła

Kasiula jak miło że wróciłaś do nas bardzo się cieszę, jak pierwsze tygodnie ciąży znosisz, Lotka a Ty jak się czujesz już coś daje vi znać organizm?

Martolinkka szampan to jest to co ja uwiebiam i piję bez opamiętania, ostatnio w świeta wypiłam cincin i był pyszny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jak znajdę w necie takie same to wrzucę. Kurcze zła jestem :-( Mój A mówi że mają mi wymienić na takie same bo widocznie te trefne jakieś były. Nie wiem, możliwe, ale trochę się teraz boję.

Baaardzo podobne do tych, tylko nie muszkieterki. Aaa no i moje mają wstawki z czarnego futerka, a same są jaśniejsze, prawie w szary.

c5ee75a5d4dcb0336b6361d3e852d3b1.jpg

uuuuuuuuu fajne :-):-) ja bym się nie pogniewała w zupełności gdybym takie dostała :-):-) ja lubię muszkieterki ;-)

Do góry