reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

Dziunka ale zaszalałaś z butami, super ja mysle że ci wymienia jak jestes z nich zadowolona.

Mikołaj mi pomógł zaszaleć;-)

Ale nie mówiłam Wam hitu!!! Wiecie co dostałam od A? Mikołaj podaje mi prezent, ja otwieram i o mały włos szlak mnie nie trafił. W środku Pismo Święte:szok::szok::szok: wybuchła mała powigilijna awantureczka, bo myślałam, ze A mi na złośc zrobił i chciał mnie ukłuć, a mój brat na to, że on od dawna marzy o Piśmie Swiętym jako takiej książce do poczytania.... wszyscy przyznali mu rację. No i faktycznie, zaczęłam czytać jako taką ciekawostkę, bo stosunek do Kościoła jako instytucji to pewnie wiecie jaki mam:dry: Na szczęście A zrekompensował mi "wpadkę" tymi butami ;-) aa no i nie wiedziałam że Pisma Swięte do tanich książek nie należą:szok:

reklama
Dziunka ale zaszalałaś z butami, super ja mysle że ci wymienia jak jestes z nich zadowolona.

Dzięki dziewczyny za gorący doping u nas juz postanowione wcielamy w życie plan II czyli kino plus sylwester pod chmurką na Targu w Gdyni Sylwester Gdański - Ewa Farna - Targ Węglowy Oferty, imprezy sylwestrowe Gdańsk, Gdynia, Sopot. Zobaczymy co będzie z tym lasem bo mój brat chce nas przywieść z zabawy, a seks w taksówce to chyba nie to o co mi chodzi (hihihi bo brat ma taksowke :-p).

Edit: moze uda nam się zdobyć jakąś piłkę dla Pawła

Kasiula jak miło że wróciłaś do nas bardzo się cieszę, jak pierwsze tygodnie ciąży znosisz, Lotka a Ty jak się czujesz już coś daje vi znać organizm?

Martolinkka szampan to jest to co ja uwiebiam i piję bez opamiętania, ostatnio w świeta wypiłam cincin i był pyszny
etna, ja mam podobne bardzo odczucia tera, jak przy Tomku. bola mnie cycki niemiłosiernie i czasami brzuch jak na @... no i tak jak wtedy... schudłam juz ok 1,5kg :-)

Anawawka widzę , że czytasz mi w myślach. :-pEtna po takiej terapii będziesz znowu 18;-) tylko wiesz szampana tak porządnie trzeba zakosztować- moje doswiadczenie jest bogate w tej dziedzinie;-) dostaliśmy na ślub prawdziwego szampana z Szampanii , ale nie ma tak "carskoje igristoje":-D
oj ja nie przepadam. Piła kilka prawdziwych szampanów (teście mają znajomych w Szampani) i żaden nie sakował mi tak jak pożadne igristoje :-)

Ledwo dzisiaj na oczy patrzę. Michał nie dość,z ę spac nie chciał, marudził do 22 to o 0,30 zarządził pobodę i do 3 nie dął i sie polozyć :szok::wściekła/y: nie wiem co w niego wstąpiło ale mam serdecznie dość

oj to chyba jakaś noc feralna była bo Kuba też się obudził po 1 i prawie do 3 nie spaliśmy do tego za pobudka na karmienie małej i ledwo na oczy patrze ,mam nadzieje że dzisiejsza nocka będzie lepsza
zaraz się zabieram za obiad i uciekam do pracy

Ja wcale a wcale na szampan patrzeć nie mogę od najmłodszych lat:-D chociaż pamiętam taki okres w liceum jak kolega-sąsiad przychodził po mnie o 12 w nocy i siedzieliśmy na pobliskim boisku gadając i pijąc szampana:tak: tzn ja go raczej lekko sączyłam dla towarzystwa;-) to były czasy...

Mój A na mnie zły bo odsypiam święta, padam razem z Asią przed 20 i śpię do rana, nic nie jest w stanie mnie dobudzić:-D za to A opowiadał jak Asia tak jak Twój Michaś w nocy szalała, przyszła do nas w nocy, zapaliła sobie telewizor i szukała pilotem bajek:szok:

Antek śpi i w nocy całe szczęście też nieźle spał;-)
Dziunka nie miałam okazji widzieć Twej nóżki w tych bucikach;-)

Aga to może sobie zaszalejesz z sylwestra;-)

Wy tu o szampanie , zabawie, a mnie znów szarpie z wścieku... dawno mi starsza nie chorowała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: narzeka na gardło, temp 37, klei się do małżona w mordę jeża ja mam dość chorób poproszę zdrowia!!!!!!!! Na 15:20 do lekarza, a ja muszę z pracy trochę się urwnąć

Dziunka - butki fajne, szkoda, że takie felerne...
Etna - aaaa jak taksówka do dyspozycji, to może ma jeszcze zasuwaną szybę z tylca? ;-) A może jakiś nocleg w Gdańsku a powrót taksówką na drugi dzień?;-)

reklama
Do góry