reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ja robię sobie chwilę przerwy od prasowania i piję herbatkę .... zagoniłam męża do deski... a co ! hihi

Karla - polubiłam swoje tulipanki, ale za dużo kwiatków mi się tu zrobiło ... zresztą ja lubię zmiany ;-)

axarai - kurcze trochę smutno mi się zrobilo, bo przypomnialo mi się jak testowalam w wigilię .... szkoda że mi się nie poszczęściło, ale wierze że nowy rok będzie lepszy do poprzedniego i jestem nastawiona bardzo pozytywnie :tak:

Katrina - ja cię podziwiam że ty potrafisz tak wytrzymać w niewiedzy :tak::-)

reklama
ja sobie wreszcie zrobiłam fajnie mieszkanko i teraz tylko brakuje mi w nim małego dzidziusia :sorry: ... jak Matuś się urodził to mieszkaliśmy wtedy jeszcze w kawalerce i dopiero potem kupiliśmy mieszkanie... jak sobie pomyślę, że teraz całkiem inny komfort będzie to aż się prosi powiększać rodzinę :sorry:

Lorelain - a co jest lepsze - poznać płeć na porodówce i nie przeżywać szoku czy rozczarowania, czy, żeby Ci podali płeć jaka się wydaje być, a potem zonk.... Co zmajstrowaliśmy to już mamy i to się nie zmieni.
Wiele rzeczy w tej ciąży jest innych niż w poprzednich, co mogłoby sugerować, że to może być synek, ale nie będę się nastawiać, bo równie dobrze, to może być córeczka, tylko ciąża jest inna.

ale chyba łatwiej się wszystko przygotowywuje jak się zna płeć .... zwłaszcza że często dziecko ewidentnie się wypina i widać jak na dłoni :sorry: ... no ja w każdym bądź razie chciałabym wiedzieć...ale to też dla tego że jestem bardzo niecierpliwa :rofl2:

Katrina ja poznałam płeć Kacka w 23 tygodniu, później została potwierdzona zdjęciem wielkich jajec, i jak się rodził, to już zupełnie na luzaku podchodziłam. Jak się rodził Emi niespodzianka, i powiedzieli, że chłopak to jednak się rozczarowałam:-D Ja wolę poznać płeć wcześniej, ale jak lekarz powie na 100%:tak:

Nio Axarai ja też z grudnia :-p ale wierze że będzie dobrze dla wszystkich wiem że są kobitki które starają się dłużej niż ja ale zawsze udawało mi się za 1 razem :cool: trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie dziewczynki :-)

reklama
Do góry