reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

właśnie wysłuchałam monologu teściowej, że moglibyśmy się już starać o dziecko bo tak nudno, a bo szwagierka też nie ma dziecka (ona 31l, on 37) i że zaczynają dziwaczeć itp itd ...

przemilczałam ten wywód przecież nie będę się chwalić że się staramy bo zaraz brzucha będzie wypatrywać...

jestem pewna że teraz się nie udało i pora zrzucić wagę bo nie chcę dobić do setki w razie ciąży

reklama
Justynka tak mi przykro, ludzie niestety czasami nie wiedzą ile przykrości potrafią sprawić:baffled: Moja siostra jednak powiedziała, po poronieniu, że się starają i skończyły się głupie pytania, może czasami warto porozmawiać z najbliższymi.

Lorelain czuje ze bedziesz niegrzeczna dzisiaj :-D:-D:-D

Zzagubiona tutaj wlasnie takie kalendarzyki maja w przychodniach ....bardzo fajna rzecz

hej, nie mogłam wcześniej się pojawić, nadgoniłam tylko co pisałyście i zmykam.
Opiekuje się jutro dwoma szkrabami mojej siostry i chcę się wsypać:)

co to mierzenia temp. to ja też jak lorelain mam tak, że codziennie budzę się o 6 i mierze i idę dalej spać:)

justynka
u nas też nikt nie wie, że się staramy i coraz częściej padają pytania ale jeszcze da się to wytrzymać... przeważnie. Mój m nie chce nikomu powiedzieć. Ja myślę, że jak jeszcze jakiś czas to potrwa to chyba trzeba będzie chociaż rodzicom powiedzieć bo jednak to nie jest normalne na dłuższa metę utrzymywanie czegoś takiego w tajemnicy. Tzn. jeżeli okaże się, że coś jest nie tak z nami tfu tfu tfu ... mam nadzieję że nie. A jeżeli okaże się że jesteśmy zdrowi to pewnie poczekamy, aż zafasolkujemy:)

życzę powodzenia wszystkim testującym i owocnych staranek dziewczynki:))))

hej i co si e dzieje z enpr, cały dzień czekałam, żeby sobie uzupełnić i nie mogę....buuuuu

axa i lorelain - ale tu sa tacy "specjaliści", że bardziej przewidują płeć dziecka niż na prawdę sprawdzają, to mogę sobie sama zgadywać. Możę na następnej wizycie będzie można zobaczyć (nie zgadywać), to może się dowiem, ale obawiam się, że dziecko może być już na tyle duże, że zaglądnięcie może być już niemożliwe - tak miałam przy Alince.

axa - ja jestem przygotowana i na chłopca i na dziewczynkę, więc nie ma to dla mnie różnicy.

Dobranoc dziewczynki uciekam spać jutro znowu rano pobudka po 4
Życzę Wam wszystkim
upojnych nocy dla starających się
II kresek dla testujących
i spokojnych tygodni dla zafasolkowanych :)
Buziaki i miłego tygodnia

reklama
witam :-)
u was to nawet w weekend produkcja pelna para :-D
katrina ja z cora tez nie znalam plci dziecka,bo nie chciala sie pokazac,a usg mialam robione tylko 3razy,a z synem to bylo pewne,ze chlopak..nie chcialam znac plci,ale moja lekarka-gadula,powiedziala mi jaka plec nim zdazylam powiedziec,zeby byla cicho :-D..i kolejene usg potwierdzaly,ze bedzie chlopak.
axa widze,ze jeszcze tylko 2dni zostaly do @..oby nie przyszla :no: &&&&&;-)
ilonka nie smutaj,nim sie obejrzysz juz maz wroci :tak:

Do góry