reklama
axarai
dziecioholiczka......
ale były fajne czasy co
a teraz wszystko jest, tylko kasy nie ma! A Twoje dzieci będą się cieszyły z małego bąbla? Mój mały, to tylko mówi, że chce, raz brata, raz siostrę, ale bardzo chce

katrina115
Potrójna Mama
Madlen - tu tez robią 3 czasem 4 USG, z tym, że pierwsze w 20 tyg. (i moim zdaniem to najlepszy czas na podglądnięcie dziecka), potem w 32 tyg. to już późno, a potem chyba w 38 tyg. - ja miałam jeszcze jedno, jak byłam 8 dni po terminie i wtedy już kazali mi się zgłosić do szpitala,
axa - ja też mam teraz w dzień problem z dopchaniem sie do kompa., bo jest u nas syn mojego męża, dopiero wieczorkiem jest luźniej, z tym, że u nas jest dopiero po 22-giej, jutro i we wtorek będę miała trochę luzu, bo nie ma moich boss-ów, więc nie będę uwiązana godzinowo,
axa - ja też mam teraz w dzień problem z dopchaniem sie do kompa., bo jest u nas syn mojego męża, dopiero wieczorkiem jest luźniej, z tym, że u nas jest dopiero po 22-giej, jutro i we wtorek będę miała trochę luzu, bo nie ma moich boss-ów, więc nie będę uwiązana godzinowo,
axarai
dziecioholiczka......
Katrin to rozumiem siła wyższa, u mnie na szczęście każdy ma swój komputer
za chwilę u Ciebie półmetek, a niedawno czytałam, jak w imprezkę Mężową teścika robiłaś

axarai
dziecioholiczka......
katy zmienilas avatarek i cie nie poznalam
,ja tez musze sobie podlaczyc internet w tel.tylko nie wiem jak sie do tego zabarc,bo ja to taka czarna masa
i tam tez niebardzo mi klikac,bo nie lubie na dotykowych pisac 
axa no fajneee,a na swieta pomarancze i mandarynki lepiej smakowaly
..moje smyki bradzoo chca..wiadomo,cora to siostre a syn -brata,ale generalnie obojetnie im ,byle bylo ;-)
katrina ja nie jestem za czestym usg w ciazy ,bo to jednak zdrowe nie jest..kiedys w ogole nie bylo i tez bylo dobrze ;-) z synem mialam duzo razy robione,ale to bylo konieczne,bynajmniej w pl.
axa dobranoc

axa no fajneee,a na swieta pomarancze i mandarynki lepiej smakowaly

katrina ja nie jestem za czestym usg w ciazy ,bo to jednak zdrowe nie jest..kiedys w ogole nie bylo i tez bylo dobrze ;-) z synem mialam duzo razy robione,ale to bylo konieczne,bynajmniej w pl.
axa dobranoc
katrina115
Potrójna Mama
axa - tak mój małżonek miał urodziny 15 września i w tym dniu zrobiłam sikańca i wyszedł na plusss, a tu już 20 tydzień!!
Madlen - w pierwszej ciąży (22 lata temu USG to było jeszcze w sferze marzeń), ja tez nie jestem za tym, żeby robić scan co chwilę, bo nie uważam tego za celowe, ale... myslę, że ok. 6-7 tyg. dla stwierdzenia czy np. nie jest to ciąża pozamaciczna byłoby wskazane. Ja dość długo byłam b. czujna i starałam sie w razie czego wyłapywać wszelkie symptomy, że coś moze byc nie tak - obawiałam sie tylko czy jajeczko zagnieździło si etam, gdzie powinno.
Madlen - w pierwszej ciąży (22 lata temu USG to było jeszcze w sferze marzeń), ja tez nie jestem za tym, żeby robić scan co chwilę, bo nie uważam tego za celowe, ale... myslę, że ok. 6-7 tyg. dla stwierdzenia czy np. nie jest to ciąża pozamaciczna byłoby wskazane. Ja dość długo byłam b. czujna i starałam sie w razie czego wyłapywać wszelkie symptomy, że coś moze byc nie tak - obawiałam sie tylko czy jajeczko zagnieździło si etam, gdzie powinno.
Ostatnia edycja:
reklama
katrina115
Potrójna Mama
Sylwia - może nie przyjdzie @....
Ja to chyba jakieś stare pokolenie jestem, ani wspomagaczy nie brałam, ani problemów z zajściem czy utrzymaniem ciąży nie miałam, ani objawów "ciążowych".... może ja INNA jestem... hihi. A tak serio - cieszę się, że było mi to oszczędzone i oby tak już do końca.
Ja to chyba jakieś stare pokolenie jestem, ani wspomagaczy nie brałam, ani problemów z zajściem czy utrzymaniem ciąży nie miałam, ani objawów "ciążowych".... może ja INNA jestem... hihi. A tak serio - cieszę się, że było mi to oszczędzone i oby tak już do końca.
Podziel się: