reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

z tymi gratulacjami dziewczyny to spokojnie jeszcze :)
a co ma być to będzie- ja juz i tak na nic nie mam wpływu :)
uciekam na troszkę- zajrze później ;)

reklama
Witam moje kochane:)
Tak za wami tęsknię,a tu jeszcze przynajmniej 2 tygodnie zanim będę miała z powrotem komputer.Podczytuję Was czasem oczywiście jak tylko mogę,(u męża w tel)staram sie być na bierząco,ale ostatnich kilka dni już mi uciekło i za dużo do nadrabiania.
Dziś dopadłam do kompa u brata dlatego do Was piszę:)

Bardzo serdecznie witam wszystkie nowe staraczki i życzę powodzenia i gratuluję bardzo,bardzo zafasolkowanym :)
Karolinko
cieszę się że się udało :) Spokojnej ciąży kochana:)
U mnie wszystko dobrze maleństwo szaleje zwłaszcza wieczorami:) Od początku ciąży przytyłam 4 kg. Następna wizyta 17.01 jak jeszcze nie będę miała kompa to popołudniu postaram się za wszelką cenę dać Wam znać.
No i z braku kompa i nadmiaru czasu wydałam troszkę kasy na ciuszki dla maleństwa i mam nadzieję ,że będzie ta dziewczyneczka bo kilka różowych kupiłam hihi. Powiem Wam ,że w lumpeksach dużo kupiłam,niektóre ciuszki super nie zniszczone za grosze,nawet nowe się zdarzają,także szaleję:)
Całuję dziewczynki i trzymam za Was kciuki:)

Witajcie dziewczynki - KAROLINKA - gratulacje :-) juz wypatruje i wypatruje Waszych testowan, a tu prosze SUPER.
BOBO 3mam kciuki za bete.

KATY rzeczywiscie z zapaleniem ucha to paskudna sprawa, myslalam ze pojde dzis do laryngologa ale niestety trzeba miec skierowanie ale bede dzis u gina to moze on cos doradzi. Najgorszy bol minal ale nie slysze na to ucho co mnie martwi, mam tylko nadzieje ze dzieciatko na tym nie ucierpi. W dodatku wrocily mdlosci i ostatkiem sil odwiozlam synia do przedszkola. No coz musze byc dobrej mysli bo inaczej zwariuje i mam nadzieje ze limit chorob sie wyczerpal. Wszystkim Wam wobec powyzszego zycze duuuuuuuuuuuuuzo zdrowka

karolcia ty szczęściaro! no wiedziałam. czuła że się udało a ty niedowierzałaś. spokojnych już 8 miesięcy kochana.

czy można inaczej wejść na wykresy na enpr? pilnie go potrzebuję bo coś chyba cykl mi się pomieszał.

Karolina tulę, ściskam, skaczę z radości razem z Tobą :D :-) liczę, że "zberkujesz" mnie jakoś po znajomości ;) :D ale czad no nie mogę to się ładnie rok rozpoczyna :)

ja mam bóle podbrzusza także zaleje mnie jak nic tylko czekać...

agnes- no ja też ciągle klikam i klikam w te wykresy i kicha :(

na razie jeszcze spokojnie z tymi gratulacjami- poczekajmy do wizyty u lekarza aż potwierdzi, a że jest teraz na 2 tygodniowym urlopie to pójdę albo 25.01 albo 1.02 i może już będzie wiadomo co i jak ;)
teraz i tak nie mam na nic wpływu, więc pozostaje sie cieszyć i spokojnie podchodzić do pozostałych juz dni... :)

justynko- mnie też pryszczyca wysypała i brzuch boli jakbym miała za chwilke dosłownie dostać @ poza tym założyłam lekko ciasne spodnie i mnie nieco uwierają w okolicahc brzucha więc jak będę miała możliwość to rozepnę ;)

Dziendoberek....

Kurcze jak milo z ranca takie wiesci uslyszec......KAROLCIA skoro gratulacji jeszcze nie chcesz to cie tylko sciskam i zycze ci takiego brzuszka brzu.jpg

Bobo to lec i rob bo faktycznie test moze jeszcze nie wykryc a musisz wiedziec co i jak przed weseliskiem
Ilonka nie wiem ile w Pl to kosztuje ale tutaj robia piekne sesje ale to koszt od 200 funtow nawet do 500:szok: szkoda ze za wspomnienia trzeba tyle placic, bo zdj naprawde piekne
Marysia kurcze to niepokojace ze masz niedosluch ....zajmij sie tym kochana bo to nie wiadomo z czego i jakie moga byc tego skutki
Agnes na enpr od wczoraj nie mozna sie wkrasc a i przez Owulatora Ilonka kiedys wchodzila ale tym razem tez nie da rady.....ja tez chce tam wejsc i uzupelnic a tu zonk:eek:

Madlen Avatarek zmienilam bo tampten kolorystycznie byl taki smutny....w rzeczywistosci swoj wizerunek zmieniamy farbami do wlosow, makijarzemi a tu moge tylko avatarka zmienic :-D:-D:-D
Axarai kochana mowisz o tej parce w sygnaturze???

Ostatnia edycja:
Karolina super! tak się cieszę. Ja jeszcze kilak dni muszę wytrzymać. Wszystkie objawy jakie mnie dopadają pasują idealnie i do cięży i do nadejścia @...więc pozostaje cierpliwie czekać. Jutro idę do Gina , bo mam do odebrania cytologię to przy okazji podpytam czy nie zrobić jakiś badań jak ona to widzi. Czekam z niecierpliwością na dobre wieści od Testujących, zaciskam kciukiii z całej siły!

reklama
witajcie dziewczynki!! Zobacz załącznik 423592

Nie było mnie cały weekend bo miałam szkołę... U mnie też enpr nie działa, wchodziłam też wczoraj na chwilę, żeby zobaczyć co u Karoliny ale duuupa...:eek:
Karolinko Zobacz załącznik 423612 nawet nie wiesz jak się cieszę, że Ci się udało... Przypomnij mi w którym cyklu się udało? Może jednak castagnus trochę pomógł co?:-D U mnie to troche cykl mi poprzestawiał jak narazie :-) Ale kreseczki na teście masz już piękne, czyli beta ładnie przyrasta i wierze, że wszystko będzie ok!! Aaaaa i znowu nasza zabawa się sprawdziła. byłaś pierwsza na 1000 stronie :-D:-D:-D Podziwiam Cię, że jeszcze nie powiedziałaś mężowi! Ja bym po pierwszym teście poleciała!!;-);-);-)

Kochane moje: sylwia, karla, axarai, dominiska, madlen, katy, agnes, justynka, jane, Dzoana, AniaB przeganiam Wasze @ wredne, żeby już nie przyłaziły Zobacz załącznik 423606
bobo daj znać jak beta, ja miałam podobnie dwa cykle temu, że po dłuższym czasie na teście wylazła druga krecha i była ona wyraźna, dlatego po 15 min przyjmuje się, że test jest już nie ważny, ciekawe jak to było u Ciebie...
Marysia szybkiego powrotu do zdrowia!!
ilonka nie smuć się, zobaczysz ze 2 tyg szybko minie :):):)

Ostatnia edycja:
Do góry