no to jestem!!!
witam Was wszystkie! ten weekend nie byłam w lesie, ale u teściow nie mam netu, a w komórce mi nie dziala bb więc na chwilkę się wkradłam wczoraj, ale...
Bobo- pędź na tą betę szybciutko i powtórz za dwa dni w zależności od wyników. i ja powiem szczerze, że chyba lepiej byłoby poczekać ze dwa cykle by sie tam wszystko wygoiło dobrze choć wiem, że to trudne

co do wina na wesele (miałam cztery miesiące temu) kupowaliśmy w oparciu o wyliczenia że 1 butelka na 7 osób plus 10% i nam dużo zostało, ale mieliśmy jeszcze łiskacze, sikacze i inne plus swojskie nalewki więc...
Katy- czasem się zdarza że testy oszukują, czasem można mieć dwie owulki w jednym cyklu, a czasem testy pokazują ciążę wczęśniej niż ciążowe- Rozszpunka sprawdzała. Cieszę się że już jesteś.
Właśnie gdzie
Roszpunka!!!
Ilonka- 2 tygodnie miną bardzo szybko, a dzisiaj przecież możecie ze sobą rozmawiać codziennie, więc nie będzie aż tak bardzo bolalo
zzagubiona- my też mamy projekt domku z z500 i chcialibyśmy rozpocząć budowę wiosną, ale póki co jesteśmy na etapie papierologii i załatwiania dokumentów potrzebnych do pozwolenia
justynko- pryszczyca może być zarówno objawem na @ jak i na II więc glowa do góry. mnie też co miesiąc na kilka dni przed wysypuje, tym razem też nie było inaczej...
@ powinnam dostać jutro, ale że brałam w tym cyklu castagnusa to mi się cykl pokichał i skrócil o 2 dni.