reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode Żonki :D

u nas też choinka jest do 2 lutego:tak:,tak miło jest w domu a mała ją uwielbia:-)

Załączniki

• ulalllllaaaaaaa 061.jpg
    ulalllllaaaaaaa 061.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 37
reklama
asienka he he sily a ja wczoraj nie do konca dobrze ocenilam czy mam plodne eh cos mi sie wydaje ze moja psychika probuje doprowadzic do poczecia choc rozum mowi nie mozesz nie stac cie na drugie dziecko

Hejka

U nas choinka tez do lutego postoi pewnie:-) dla dzieci to taka radosc wiec niech maja, ja tez lubie miec choinke w domku, potem to tak pusto jest jak sie rozbierze :tak:

U nas jeszcze choinka stoi, jakoś mi nie przeszkadza. Tymek ma kolejny skok i w dzień nie sypia zbyt dobrze a w nocy znów budzi się co 2 godziny... Mam nadzieję, że szybko przejdzie. Zliczyłam dzisiaj kawkę i lody z przyjaciółką i niestety też cmentarz, bo dzisiaj 6-ta rocznic od śmierci mojego siostrzeńca...
Ale już nie smęcę ;-)
Martusia instynkt swoje, a rozum swoje - skąd ja to znam ? ;-)
Julita bardzo ładna choineczka :-)

julita sliczna choineczka i super okno :tak: tez mam choinke takiej wielkosci

ja dzis wrocilam z pracy dopiero po 18tej padam na nos musialam zrobic zakupy, pojsc na poczte odebrac awizo, i potem wrocic z tymi wszystkim tobolami autobusem 8km do domku :eek: dobrze z m wyjechal z naszego lasu na przystanek heh

Witam i ja!
Dla mnie po świetach choinka już nie ma uroku, dlatego zawsze ubieramy wcześniej żeby się nacieszyć.
Martusia a jak dzisiaj Oliwka?
Mama Boo oby Tymek znów zaczął ładnie sypiać.

Ja właśnie zrobiłam kopytka :-) a jeszcze na dodatek musiałam po gaz pojechać, bo skończył mi się w trakcie gotowania :eek:
No ale już wszystko opanowane.
A jeszcze Angela jakoś przytrzasnęła sobie nogę drzwiami, wystraszyłam się, ale nic się nie stało, tylko skóra obdarta. A to wszystko przez to, że małpeczka nie chce nosić kapci i ma tak niestety od małego.

Edysiek nie dziwie sie Twojej Ksiezniczce z tymi kapciami u nas nikt nie nosi, tylko jakzmywam mopem podloge to kaze ubierac kapcie zeby skarpet nie mieli mokrych, ale klops z ta butla

jak Oliwka hm, wczoraj znow jej zrobilam szybki natrysk, tzn m zrobil, od pol godziny buja sie w hustawce tzn tata ja buja heh i nie chce wyjsc heh,
wlasnie zauwazylam, ze Oliwka ma juz wszedzie strupki hurra, to ile to jeszcze potrwa??

Ostatnia edycja:
reklama
martusia - to dobrze, iż Oliwka szybko wychodzi z chorobska! Co do staranek ,to my powzielismy decyzje, ze w tym roku jak sie uda to zaciazymy. Ciiii... cichutenko,aby nie zapeszyc!:-D

Do góry