dzięki dziewczyny, trochę mnie pocieszyłyście. A tak a propos gratuluję Piranio córeczki, trzymałam za Ciebie kciuki w sobotę rano. Ja dopiero zaczęłam ciążę, w środę zrobiłam test (30dc), dzisiaj bete hcg, ale wyniki mam dopiero jutro po południu. To będzie 5 tydzień, u lekarza jeszcze nie byłam.
reklama
ciezarne czy wszystkie bierzecie witaminy dla ciezarnych? ja nie bardzo jestem chetna do ich lykania poniewaz slyszalam ze od tego rodza sie strasznie duze dzieci? nie wiem ile w tym prawdy ale moj syn urodzil sie 4kg, a ja wclae go nie zajadlam, przytylam tylko 11kg, moja mama nie rodzila duzych dzieci. no wiec w tej ciazy lykam co drugi dzien, ale tez boje sie ze nie dostaram dziecku wszystkich wartosci..
ja z Nadia lykalam co mi dawal ginekolog;p a urodzila sie kruszynka 2830
mama05
prrrryy szaaaalona :))
cześć babki-jestem po pracy..
Pirania- tak ,wykresy juz działają ,oto mój:
no sama widzisz ,że optymistycznie to to nie wyglada...ciągle taki sam poziom;/
Axarai- no siknę z Tobą w piątek-chyba ,że @ przylezie,ale za Ciebie &&&&&&&&&&&&& nieustannie

Daria no to mega gratki!!!
rosnij zdrowo

Beatka super ,że sie odezwałaś
a ludziska -olej!!! mętnym dziewczynkowym moczem

Aneczko dzięki za &&&&&&

Juliana -Juliana!! miałas nie testowac w ukryciu
Bella no laseczka z Ciebie z zawadiacką krótką fryzurką
ślicznie .
i mega &&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze i jutrzejsze działania
)
pozdrawiam wszystkie babeczki!
Kosmo -głowa do góry!!!
Pirania- tak ,wykresy juz działają ,oto mój:

no sama widzisz ,że optymistycznie to to nie wyglada...ciągle taki sam poziom;/
Axarai- no siknę z Tobą w piątek-chyba ,że @ przylezie,ale za Ciebie &&&&&&&&&&&&& nieustannie
Daria no to mega gratki!!!
rosnij zdrowo
Beatka super ,że sie odezwałaś
a ludziska -olej!!! mętnym dziewczynkowym moczem
Aneczko dzięki za &&&&&&
Juliana -Juliana!! miałas nie testowac w ukryciu
Bella no laseczka z Ciebie z zawadiacką krótką fryzurką
i mega &&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze i jutrzejsze działania
pozdrawiam wszystkie babeczki!
Kosmo -głowa do góry!!!
kosmopolitan
Fanka BB :)
czarodziejko kochana no wlasnie ja wiem ze jak urodze synka to moje rozczarowanie pojdzie w niepamiec,bede kochala to dziecko najmocniej na swiecie, tak jak mojego pierwszego synka i bede miala wyrzuty sumienia ze tak stresoalam sie i smucilam sie z powodu "synka a nie corki". poprostu wiem ze plec nie ma zadnego wplywu na milosc matki do dziecka. o to jestem spokojna.
poprostu ten czas kiedy jeszcze nie widze dziecka, nie tule, nie czuje jego zapachu, nie widze cudownych raczek, noska, brzuszka, uszek, sumiechu, itd nie pozwala bym czula to przeogromne szczescie bez wzgledu na plec.
Sama mam do siebie zal ze tak bardzo przezywam ta kwestie plci, ze moze nie jestem dobra mama skoro przezywam taki "drobiazg"....Ale wine zwalam na hormony bo inaczej bym sie zdolowala kompletnie...
Wydaje mi sie tez ze zaczelam swirowac tak na maksa bo uswiadomilam sobie ze faktycznie skoro to bedzie synus to moje marzenia o cerczce juz sie napewno nie spelni:-(. doszlam w ostatnich dniach do wniosku ze ja juz nie chce byc w ciazy, ze strasznie ciezko jest nam przy jednym dzieku, ciezko bedzie przy dwojce, a co dopiero przy trojce....Nawet nie chce tego wyobrazac. I przeanalizowalam to wszystko, ze nie bede juz miala sily i checi na kolejne dziekco...pozatym mma 33 lata wiec czasu nie mam..Pozatym maz z pewnocia nie da sie w wrobic w kolejne dziekco. Nie wiem jakim cudem udalo mi sie namowic do na drugie, a o trzecim moge naprawde zapomniec. takze podejrzewam ze stad ten caly dol....
a pozatym to jest albo byla pelnia i wszyscy dookola mnie chodza jacys zdolowani i nie moga spac- wiec tez na to zwalam wine;-)
poprostu ten czas kiedy jeszcze nie widze dziecka, nie tule, nie czuje jego zapachu, nie widze cudownych raczek, noska, brzuszka, uszek, sumiechu, itd nie pozwala bym czula to przeogromne szczescie bez wzgledu na plec.
Sama mam do siebie zal ze tak bardzo przezywam ta kwestie plci, ze moze nie jestem dobra mama skoro przezywam taki "drobiazg"....Ale wine zwalam na hormony bo inaczej bym sie zdolowala kompletnie...
Wydaje mi sie tez ze zaczelam swirowac tak na maksa bo uswiadomilam sobie ze faktycznie skoro to bedzie synus to moje marzenia o cerczce juz sie napewno nie spelni:-(. doszlam w ostatnich dniach do wniosku ze ja juz nie chce byc w ciazy, ze strasznie ciezko jest nam przy jednym dzieku, ciezko bedzie przy dwojce, a co dopiero przy trojce....Nawet nie chce tego wyobrazac. I przeanalizowalam to wszystko, ze nie bede juz miala sily i checi na kolejne dziekco...pozatym mma 33 lata wiec czasu nie mam..Pozatym maz z pewnocia nie da sie w wrobic w kolejne dziekco. Nie wiem jakim cudem udalo mi sie namowic do na drugie, a o trzecim moge naprawde zapomniec. takze podejrzewam ze stad ten caly dol....
a pozatym to jest albo byla pelnia i wszyscy dookola mnie chodza jacys zdolowani i nie moga spac- wiec tez na to zwalam wine;-)
Czarodziejka
Piranha- dopiero doczytalam o Twpoim Usg sobotnim

Kochana GRATULACJE!!!! Nie spodziewalas sie co? A tu corcia w postaci niespodzianKi
Fajna taka niespodziewajKa
NO ciekawe czy pomoglo szczescie czy metody ktore zastosowalas!!!!!
Kosmopolitan- wiem o czym piszesz!!!!! Jednak inaczej jest juz miec tego dzidziusia, przytulac go, karmic itp a inaczej wyobrazac sobie jak to bedzie...jak juz dziecko jest o plci sie nie mysli..przynajmniej ja tak mialam. Podobnie jak Ciebie- dolowalo mniew ciazy to ze wiedzialam ze skoro teraz sie nie udalo z corka to juz sie nie uda z prostej przyczyny....ze ja wiecej starac sie nie bede....i chyba to dolowalo najbardziej....pozniej pod koniec ciazy kiedy juz nie myslalam o plci nastawialam sie ze ..."a co tam- trzecia bedzie corka", no ale minal jakis czas i nadal pozostaje przy mysli ze dwoje i koniec prokreacji

Ostatnia edycja:
T
Tusia.
Gość
ale cos jednak w tych wit.Materna jest bo moja znajoma łykała i urodziła 5kg.bobo ,pozostała jej dwójka w normalnej wadze.
Ja przez całą ciążę zjadłam opakowanie jedno feminatal i 4kg.bąbel miał.
Kosmo ja bym chyba nie wytrzymała i zrobiła to usg albo wóz albo przewóz a tak tylko nerwy itd..
Ja przez całą ciążę zjadłam opakowanie jedno feminatal i 4kg.bąbel miał.
Kosmo ja bym chyba nie wytrzymała i zrobiła to usg albo wóz albo przewóz a tak tylko nerwy itd..
Czarodziejka
cioteczKi,...spadam bo moi faceci wrocili do domu
)) Trzeba jakies jedzonko im ukrecic
)))
buziaki
buziaki

ja chcę sobie zakupić ten test na płeć, doczytalam, że niektóre z Was go robiły- m.in Kosmopolitan i mam pytanie- pamietasz może, w którym tyg go robiłaś? Ja znalazłam na allegro takie, które podobno mozna robić od 6 tyg. ale nie wiem czy ten 6 tydzień musi być ukończony?
reklama
K
Kinga85
Gość
wykresy działają
nie mam za bardzo o czym wam pisać
zabiegany dzień.
nie poczytam bo nie mam czasu. może wieczorem bede mogła jeżeli jeszcze mi sie zechce laptopa włączyć
nie mam za bardzo o czym wam pisać
zabiegany dzień.
nie poczytam bo nie mam czasu. może wieczorem bede mogła jeżeli jeszcze mi sie zechce laptopa włączyć
Podziel się: