reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Karolinko a wiesz co u piąteczki dawno też jej nie było :huh:

Czas leci leci zobacz u Ilonki juz 11 tydzień a nie dawno zaskoczyła :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ilonko ja @ powinnam mieć 10.01 a po cast mi się przesunęła na 8.01 więc juz za późno na takie numery. właśnie wróciłam z toalety i znów mam to plamienie, bo znalazlam na wkładce. umieram ze strachu... :(((

anaber- ja poza folikiem nie biorę niczego innego i tez się troszkę martwię czy damy radę, ale co ma być to będzie. niestety zpiąteczką mialam kontakt (jak większość) przed świętami, przed jej wyjazdem w góry... :(((

anaber jak egzaminy ???????????????? powiem Wam ze mnie sie najgorzej chyba do 8tyg ciągnęło , a teraz jakoś szybko leci, i mam nadzieje ze tak bedzie przynajmniej do pierwszych ruchów a potem znów moze sie to wlec :) bede sie upajać kopniaczkami :)

Karoilna
ja to chyba poszłabym do lekarza szybko jak znów takie coś sie zdarzyło !!!!!!! chyba lepiej dmuchać na zimne !!!!! no nie chce panikowac ale lepiej isc niz potem załowac , choć ja wiem ze bedzie OK,!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Karolinko czy to jest żywa krew czy takie brunatne zabarwienie? chyba bym poszła do lekarza.

Wiem,ze to idzie zwariować, ja mam jeszcze w łazience czerwnone kafle na ścianie i za każdym razem widziałam krew na papierze bo ciągle odbijalo mi sie światło.

Czesc dziewczynki witam sie i uciekam do pracy.....i powiem ze jakos dzisiaj stracilam wiare w to ze sie uda....tempka zaczyna spadac i jutro pewnie znow poleci sil juz normalnie brak....boje sie ze nigdy nie dostane tego czego tak naprawde pragne :-(moja wiara i optymizm powaznie kuleje. Rzucilabym to mierzenie i wszystkie inne rzeczy w cholere ale wiem jak sie sytuacja przedstawia.......jesli nie bede celowac w owulke i isn na spontan to moge jeszcze do menopauzy czekac na dziecko...szlag by to wszystko.....

Losiczka kochana mam nadzieje ze juz nie dlugo zaczna sie pojawiac same dobre wiesci

Karolciu ja tez bym leciala do lekarza i to szybciutko ale mysl pozytywnie kochana

Katy predzej ja dostane te menopauze niz ty a za to ty szybciej bedziesz miala dzidzie w brzuszku . Ja tempki nie mierze bo zawalam noce z nerwow wiec i to tak bez sensu bo tempka bylaby ciagle zaburzona. A zeby bylo smieszniej od 4 dni boli mnie zab i wlasnie umowilam sie na wyrwanie tyle ze znowu za 2 tyg :-:)-:)-( wiec dla mnie koniec stycznia to jeden wielki stres normalnie masakra :-(

dziewczyny to nie jest żywa krew, jest tego bardzo niewiele i ma takie jaśniuteńkie zabarwienie nawet na papierze ledwo widoczne, a na wkładce już bardziej. bardziej to przypomina ciemnomleczny kolor, ni beżowy, ni różowy, ni pomarańczowy.
A lekarz niestety tylko w środy przyjmuje więc muszę czekać do środy cierpliwie i spokojnie- no chyba, że mnie zaleje całkowicie ;)

Karolinka trzymaj się kochana proszę leżeć nogi do góry i odpoczywać, szkoda ,ze nie masz lutki bo byś mogła pobrać.

Ja zmykam ogarnąć chatkę do później papapa :)

witam z rana!

katy
co to myślenie? hej kochana stawiam cię do pionu. ja tam wierzę że wkrótce wszystkie zobaczymy II tłuste krechy tak jak axari wczoraj. gratki wielkie i spokojnych miesięcy życzę. no i wysyłaj fluidki łapie każde i niebieskie i różowe.

katy wiem jak się czujesz ja wczoraj tez miałam dolinę i do tego te złe samopoczucie ale dzisiaj już lepiej. tak więc odrzuć te czarne mysli bo będzie ok.

gosiulek słuchaj dziewczyn bo one dobrze radzą. teraz młody jest w trudnym wieku i może dlatego tak się zachowuje. ale ja wierzę że ile dobrego teraz dacie to wróci podwójnie w przyszłości.

karolinka jak cię niepokoi plamienie to do gina idz szybciej i może lutkę zapisze. moja bratowa z bliźniakami gdzieś kolo 7 tygodnia tez tak miała przestraszona do szpitala pojechała. lutkę dostała i było ok. a teraz łobuzy małe już 2,5 roku mają.

losiczka kochana styczeń jakoś nieciekawie się zaczął. ale głowa do góry bo zobaczysz jeszcze cię zaskoczy pozytywna wiadomością.

domisia jesteśmy po to aby wspierać. więc jak dolinka cię dopadnie to szybko ja przegonimy.

ja tam póki co z optymizmem patrzę. m wyjeżdża jutro rano więc dzisiaj jeszcze go wykorzystam. w niedziela wraca więc może się uda się wstrzelić w owu. w ogóle jakoś pozytywnie myślę i mam nadzieję że tym razem to coś znaczy. spokojna jestem o ten cykl. mam nadzieję że na końcu czeka plusik.

wysyłajcie fluidki ciężaróweczki bo ja potrzebuję ich bardzo, bardzo.

wpadnę później jak znajdę chwilę w pracy.

reklama
Katy kotek to jeszcze nie TEN spadek, jestem pewna ze jutro skoczy w górę :) wiec żadnego płaczu ma nie byc zrozumiane ?????????????
Karolinka no to co panikujesz ????????????????? jak to nie krew tylko moze troszkę inny śluz niz zawsze to przestań świrować i sobie wmawiać różne rzeczy bo tu same mi pisałyście ze siła sugesti jest wielka wiec SPOKÓJ MA BYĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Losiczka oj TY nasza bidulko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

agnes no i super, takie myslenie powinno być ciągle juz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a może to WASZ CYKL i dlatego taka spokojna jesteś :) ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~no juz nie takie świerzutkie jak Karolinki czy axarai ale zawsze to jakieś :) :-D

Ostatnia edycja:
Do góry