reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

patrysiak a czyli mialas ten sam test co ja. a powiedz mi czy placilas 70 zl czy wiecej? bo ja wlasnie zauwazylam przez przypadek (juz nie pamietalam) ze ja placilam tylko 70zl za ten test i tak sie zastanawiam dlaczego akurat te testy sprzedaja tak tanio;-) skoro inne kosztuja ok 150zl.

No mnie się niestety nie udało kupić tak tanio, ja kupowałam na allegro i płaciłam 120zł. Myslałam na początku żeby kupić jeszcze ten co się robi od 10tyg, ale już mi szkoda pieniędzy. I tak już nic nie zmienię.
Wśrod komentarzy sprzedającego jest jeden neg- wyszła dziewczynka a usg pokazalo na 100% chłopca. więc trzeba to traktowaać z przymrużeniem oka

reklama
Patrysiak wiem czego sie obawiasz jesli chodzi o otoczenie...ja wciąż słyszę ,że PO CO mi 3cie dziecko skoro już "wszystkich w domu mam " bo i córka i syn to po co mi jeszcze dziecko????????????
ludzie nie potrafią tego zrozumieć...
ja juz to olewam ,za dużo sie tym przejmowałam-teraz powiedziałam dość!! to ich problem a nie mój!!

witam
Missbella &&&&&&&&&&&&&
dziewczyny czy test owulacyjny jak pokazuje lecitki cien czyli to negatyw?czy to ma nie byc nic widać?
mam te zielone merck.

myslalam ze robilas ten drugi test:-p
ja sie zastanawiam nad tym po 10 tygodniu ale nie wiem ;/

ten od 10tyg często wychodzi w nieokreślonym jednoznacznie kolorze. I boje się, że go kupię, zapłacę 150zł i wyjdzie taki kolor, który nie wiadomo co będzie oznaczał. W tym co ja mam fajne jest to, że łatwo zinterpretować wynik. Jak w ciążowym:-)

reklama
Tusia dzięki..
ja w tamtym cyklu zrobiłam owu.2 dni przed @ i wyszła mi prawie taka sama kreska a jednak @ przylazła...więc nie wiem jaki hormon wyłapał skoro II pokazał..
pamietam ,że jak zaszłam w ciążę w listopadzie 2010 i zrobiłam test owu(juz po teście ciążowym-rano ciążowy a około 10.oo owu) to od razu wyszły II tłuste krechy.

ja skracam firany w salonie;))

Do góry