reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Dorota śliczne ciuszki. Mam identyczną czepeczke dla dzidzi jak Ty,
Addiena,Dorota no dołączam się do Was, również mam takie body ;D
Blond również zastanawiam się, ponieważ mam bardzo dużo body z krótkim rękawkiem i chyba na to można jakąś bluzeczke na gore a na dół półśpiochy (o ile mam rację jeżeli się mylę proszę o poprawienie) lub pajacyka jak Viola pisała

rampersy? oznacza to to samo co pajacyki ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Aga dziękuję za wyjaśnienie
dobrze wiedzieć. W takim bądź razie będę musiała dokupić kilka rampersów

Fakt idzie się pogubić troszkę ;p No ale pewnie wkońcu ogarne co i jak

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Niezłe jesteście dziewczyny :) Ja nie mam póki co jeszcze ani jednej rzeczy. Do czerwca jeszcze kupe czasu.

hehe to się tak mowi,że kupa czasu. Ja w 1 ciąży też tak mówiłam,aż nagle dostałam gorączki i położyli mnie do szpitala na początku 7 miesiąca i powiedzieli,że do porodu nie wyjdę, a w domu tylko wózek który dostaliśmy. Na szczęście na jakiś weekend wyszłam na przepustkę i w jedną sobotę musieliśmy kupić wszystko.

dorota śliczna pościel,ale kupowalaś na aukcji? Bo w komplecie też jest wsad kołderka i poduszka, będziesz miała 2?

Ostatnia edycja:
hehe to się tak mowi,że kupa czasu. Ja w 1 ciąży też tak mówiłam,aż nagle dostałam gorączki i położyli mnie do szpitala na początku 7 miesiąca i powiedzieli,że do porodu nie wyjdę, a w domu tylko wózek który dostaliśmy. Na szczęście na jakiś weekend wyszłam na przepustkę i w jedną sobotę musieliśmy kupić wszystko.

dorota śliczna pościel,ale kupowalaś na aukcji? Bo w komplecie też jest wsad kołderka i poduszka, będziesz miała 2?
No niby tak, ale wole nie zakładać, że cos mie się stanie przed porodem i nic nie dam razy kupić. Ja póki co, będąc w ciązy rozpieszczam siebie, a potem będziemy sie skupiac na dzieciaku ;)

Dorota mialam zapytac o to samo czy 2 wklady kupowalas :) ale bardzo ladna ta posciel:)
a ktory model z Klupśkupiliscie? bo my chcemy zyrafe, i to juz niedlugo, coprawda teraz nie bedziemy go skladac ale w kartonie w piwnicy bedzie lezec bo na raz to rzeczywiscie slabo kupowac. ja mlodego rodzilam 29 pazdziernika i od lipca powoli zaczelam kupowac i pod koniec sierpnia czyli 2 miesiace przed terminem mialam juz wszystko lacznie z wozkiem.ale ja wszystko na allegro kupowalam, nawet wozek bez ogladania bo musialam sie oszczedzac bo sie szyjka skracala oczywiscie i tylko kurierom drzwi otwieralam :D
ja z ciuchow dokupie kilka bodziakow i rampersow tak jak pisalam a z tych wiekszych rzeczy to musimy kupic wozek, lozeczko i bujaczek koniecznie. dla mnie ten bujaczek to tak samo wazny jak wozek jest i nie wyobrazam sobie zycia bez niego i klne tylko ze po mlodym sprzedalam i znowu musze kupic. ale juz bez tych cudow wibracji i cyrkow bo to tylko mnie i mlodego wkurzalo :D no i moze jeszcze z ciuszkow jakis ladny dresik wychacze na chlodniejsze dni albo taki komplecik co macku ten szary znalazla:)
ja przed chwila w tesco ogladalam wyprzedaze i jest bardzo duzo przecenionych o polowe z f&f ciuszkow, no 3 pajace za 39 zl, albo body czy rampersy za 30 zl tez 5szt i 3 szt. ale zakochalam sie w polspiochach i zaluje ze nie wzielam .byly sliczne bezowe 2 pak za 31 zl. ale naprawde przeslodkie:)

reklama
Do góry