reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

patrysiak ja jeszcze nie wiem jak ja sie bede czula i jak dlugo po tym jak sie dowiem ze to na 10000% nie coreczka. ale bede prosila Boga zebym jednak nie dolowa sie dlugo i mogla cieszyc sie i byc szczesliwa bedac w tej ciazy:tak:

reklama
A tym lekarzem się nie sugeruj, na innym ciążowym forum (nie o planowaniu), dwóm dziewczynom mającym po dwóch synków, na usg w 12tyg, lekarz sugerował chłopca. I okazalo się, że kazda nosi pod srecem dziewczynkę. I na tym samym forum, dziewczyna mająca córke i syna będąc w 3 ciąży na kilku usg miała stwierdzone, że to chłopak i z takim nastawieniem szła na cc, jak się odezwała tydzień poźniej wszystkie byłyśmy w szoku- urodziła dziewczynkę!!! Podobno ten siusiak był pępowiną. Ale takie sytuacje, jak ta ostatnia zdarzają się pewnie b. rzadko. Niemniej usg robione w 12tyg jest moim zdaniem bardzo mało miarodajne jeżeli chodzi o określanie płci. I ten lekarz w ogóle nie powinien się odzywać.

Kosmo.Do tego czasu jak nie zobaczysz na własne oczy siusiaka to jest dziewczynka.A dwóch chłopców dogaduje się ze sobą o wiele lepiej niż płcie przeciwne.wiem bo mam 2 chłopców a od początku zawsze chciałam dziewczynkę .Dlatego do 3 razy sztuka.Za pierwszym razem z usg wynikało że dziewczynka,a za drugim razem nie chciał się pokazać ale lekarz stwierdził to na podstawie długości kości udowej i stopy czy coś w tym stylu.Głowa do góry tak czy siak będzie słodkie bejbi.

idę dzisiaj, na 17.30 mam wizytę, trzymaj kciuki, proszę.

Zobacz załącznik 429151i
6.gif
:-)

PATRYSIAK KCIUKI&&&

To prawda moje chłopaki też razem bawią sie itd.a dziewcyznak pewnie swoje by robiła a Domiś swoje...ale jest Alanek i jestem bardzo szczęśliwa że ich mam TAK MOCNO ICH KOCHAM!!

KOSMO rozczarowanie na pewno bedzie to sama wiesz i nie jednak w raz ze mną ci napisały...ale szybko minie jak zaczniesz miło mysleć o chłopczyku ogladac cudeńka dla niego itd.ja tak robiłam i bardzo szybko pokochałam tego brzdąca w brzuszku;)))ja nawe ju teraz myśle o synku jka o wielkim szczęściu;))bo to nasze maleństwa;))

heloł ,heloł :)
jestem po pracy,dzieci poodbierane,Bono po spacerze..

Patrysiak i ja &&&&&&&& zaciskam i czekamy na wieści-już nie długo wchodzisz...

dzięki babeczki za &&&&&&&&&-doceniam Wasze wsparcie!!

Pirania- dupka wzięłam rano i wezmę na wieczór...

Aneczka wiesz co ..cały czas mam uczucie jakby coś mi leciało..ale nie jest to uczucie wilgotności -nie wiem jak to opisać..;/

ściskam Was wszystkie i ide dac dzieciom obiad;)

reklama
Hello, poszlam z maksiem jeszcze raz na dwor
r063.gif

tyle czasu siedzielismy w domu przez moja chorobe ze teraz za wszystkie czasy sie wyspacerujemy:)

Patrysiak- sciskam "grabki" za wizyte:)

Kosmo- ja tez uwazam ze usg w 12tc jest niemiarodajne, jesli chodzi o plec!! szczerze to sie dziwie ze gin odwazyl sie na okreslanie plci na tym etapie!!! Moja ginka zawsze mi mowila ze najwczesniej mozna okreslac plec dziecka po skonczeniu 17dc. Oczywiscie i w 15 mozna sie dopatrzec no ale 12 to moim zdaniem za wczesnie, Dlatego Kosmo nie jest nic przesadzone...no chyba ze calym sercem czujesz chlopca...ale i nasze przeczucia nie raz zawiodly w tej materii.
Ja tam trzymam kciuki za ciebie i corenke....:)
r099.gif

Mama- no nareszcie jestes...wez Ty zajdz w te ciaze i idz na zwolnienie bedzie miala wiecej czasu na bycie z nami..jaki masz kolezanko wykresik obiecujacy...
a070.gif

Do góry