reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hejka...
U mnie bez zmian, @ nie ma, tylko podbrzusze pobolewa...
Atanku nio nio malutka juz duża...
Marta tule, wiec cos o tym jak wychodzi jedna krecha...
Fiona gratuluje :)
Ael moj ulubieniec śliczniutki :***
Pyszczku i jak tam???
Nio i zapomnialam co jeszcze ;)
A nie moge sie juz doczekac weekendu, w tym mialam sesje i zaliczone:) pierwszy semestr z mna :) BUZIAKI

hej madziulek dzwonilam do ciebie !! mam nadzieje ze bedziesz na baby 3.02 godz 17 ale ty bedziesz wczesniej i spedzimy wiecej czasu ;-) proszeeeeeeeeeeeeeee

buahahhahaah co on zobaczył, ze ma taki wytrzeszcz ;-)
na centralnym to rozumiem, ze wizyta duszpasterska była i udawał anioła? hyhyhy piękny malutki bohater :-)

Taaa tak jak na środkowym to młody ostatnio często się "modli" XD.

jak zwykle śliczny ;-) a jaka fajna bluza ;-) ah te oczy ;-)

A to zielone to pajacyk. Dostaliśmy od znajomych Pawła mega torbiszce ubranek :-)

Hejka...
U mnie bez zmian, @ nie ma, tylko podbrzusze pobolewa...

Nio i zapomnialam co jeszcze ;)
A nie moge sie juz doczekac weekendu, w tym mialam sesje i zaliczone:) pierwszy semestr z mna :) BUZIAKI

Idź babo do gina! JUŻ!
No poza tym gratuluje zdanego semestru! :*

reklama
Ael...jaki on jest smieszny a jakie oczyska robi duze:-)
madziulek...gratuluje zdanego semestru, teraz to poleci, zobaczysz...a co studiujesz?

sluchajcie w sobote bardzo ale to bardzo bolal mnie brzuch, tzn tak jakby jajniki, az biodro mnie rwalo i jeszcze macica...az tak, ze nie moglam usnac...cala noc gdzies sie krecilam i meczylam...eh...nie wiem co to moglo byc...mialyscie kiedys tak?

Ostatnia edycja:
Do góry