reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Olcia to rzeczywiście @ powinnaś już dostać.. Zobaczysz co lekarz Ci powie, czasami zamiast @ pojawia się tylko plamienie - ja tak miałam 2-3 razy. No ale nadal trzymam &&&&&&, może jednak się udało :-)

Olcia to mógł być okres jeśli masz jakiś stan zapalny to tak mogło to wyglądać. Szkoda że ta jedna kreska wyszła

W ramach spaceru zrobiłam zupkę i pokroiłam wędlinę na krajalnicy ;) coraz mniej mogę ciągiem siedzieć sobie.

Nie dołujemy sie tak! :)
Ja sie smuciłam że sie nie udało i czekam, czekam jak sie uda to sie uda ...
przestalam o tym myśleć za dużo schizowania ....

Masz po części racje, ale są dziewczyny, które starają się już wiele miesięcy bądź nawet lat i jakoś trudno wyluzować...

Nie wiem co z tą moją owulacja :-(... zostały mi jeszcze 4 testy to nadal będę testowała... zobaczę co mi pokaże... Skoro Atan pokazało owu w 24 dc. to może u mnie też się wszystko przesunęło...

Ostatnia edycja:
Olcia a kiedy masz/miałaś termin @?
Co do fałszywych przyjaciół to niewarto sobie psuć humoru i szkoda nerwów.. Ja stwierdziłam że moimi najlepszymi przyjaciółmi na których zawsze mogę liczyć to mój mąż i moja mama :]
ja mam jeszcze młodsza siostrę, która teraz jest już na tyle dorosła, ze w chwili zwątpienia mogę śmiało do niej walić :-).

reklama
Fifek.. nie smuć się popatrz na suwaczek, rozpoczęłaś 38 tydzień.. a lekarze nie dawali Ci tak dużych szans na donoszenie małego.. wiem,że się męczysz, ale pomyśl,że już jest bliżej rozwiązania niż dalej :-)

Do góry