reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

przebrnelam hyhy 4 godziny chyba czytalam i 2 drzemki zaliczylam przy tym ;p

mata - ja tez w papierach porzadeczek zrobilam w wekend teraz gnije u mamy wiec jedyne co to moge lezec korzystac wc lub jesc ! a dupsko rosnie

reklama
taaaa mnie to wszystko boli hehehe też sie zastanawiam jak ja to urodze jak ja już teraz stękam z bólu cos czuje że mnie usłyszą w tym szpitalu hehehe :D noo poszłam sie dzisiaj zapytac do mnie do szpitala co potrzeba jakie są procedury i wogóle to usłyszałam ze "jeszcze ma Pani czas a my tutaj nie mamy" nooo i jak tu rodzic :D

kadza spontanicznie z tego wynika :-D
dobra ja mykam cosik w domku podziałać.
ciekawe jak tam villandra sie miewa w szpitalu???

Hej laski
Widzę,że te msc co Nam zostały spędzimy na narzekaniu haha
Chyba wszystkie są już wykończone i ledwo chodzą
Spanie to jakaś masakra, leżenie masakra, chodzenie masakra haha kurde co robić?

Last Ty uważaj i mam nadzieję,że mocne kości masz i ręka cała

Właśnie któraś wie co z Vill?

Muszę iść do sklepu i z psem na trening osssssszzz kurde ale mi się nie chce

no szkoda, że Vill nie ma dostepu do neta nie dowiemy sie na ile ja chca tam miec i jak kolejne badania wypadaja :(
Ale to jak ktoras ma czas i checi moze smska skrobnie na czasie?

Mnie PÓKI co biodra czy kosci nie bolą.. I oby ten stan trwał jak najdłuzej bo mój próg bólu spadł dosłownie do 0 po tym szpitalu :-(

A przyszedł mi własnie podgrzewacz avenntu - w pudełeczku, w folii oryginalnej, stan ideał tylko farbka n apokrętełku odprysła ;-) Co by nie było zakup za 3,5 funta- dziwi mnie, ze ludziom sie chce na poczte fatygowac za takie kwoty serio ;)

Kamila ebay to jest MEDŻIK :-D Do tego paypal zapisany z męzowska karta, kupuje place i czekam na paczuszke :-)
Zapodaj co jeszcze fajnego mozna wyszperac :-D
Ja tak nie mam cieprliwosci by nie wiedzac co szukac wejsc w jakis dzial i "paczeć" .. Ale jak haslo ktos zapoda odrazu szperanie jest :D

Atomówka ale bym sobie pocwiczyla z psica :( Co robicie? Jakies pt/obedience/obrona czy agility?

wszystko byloby ok gdyby tak przesypiac noce i zeby nie bolaly plecy
last ty tam uwazaj na siebie!

ja dzis zarezerwowalam 4 dni w karpaczu na luty :tak: ale sie ciesze...troche gorskiego powietrza...nie posmigam w tym roku ale moze chrzesniak chociaz sie nacieszy.

lastapetunia mam nadzieje ze dobrze z ręka, faktycznie jak nie urok, to sraczka… szpital powinien za to odpowiedzieć

dziewczynyiderobic kaffffeee bezkofeinowa , ktoras reflektuje?
Ja reflektuję jak najbardziej kofeinową, na bezkofeinową szkoda zdrowia

Ja też dzisiaj miałam koszmarną noc – zgaga to mało, po 2 miałam bóle jak na okres tyle że silniejsze i do tego plecy napierniczały… znów myślałam o wizycie na IP ale po 1,5 h puściło… musze zgłosić te dolegliwości lekarzowi w poniedziałek, chociaż wiem, że to się wiąże ze skierowaniem na oddział

Idę po kawę, koniec marudzenia

to tylko ja się dobrze czuje??:confused: fakt jestem wolniejsza niż zawsze, ale biegać przecież nie muszę:-), no i tyłek boli, ale mam nadzieję że to kwestia jeszcze paru dni
dziewczynki idzie już na wiosnę, będzie sloneczko, dłuższy dzień więc będzie lepiej!

reklama
Do góry