reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Kasiulka gdzie Ty wiosnę widzisz? U nas zima pełną parą

MaMicurina ale zazdroszczę wyjazdu, kurde ja też chce. Ale postanowiliśmy,że to zbyt ryzykowne teraz gdzieś jechać

Angel ćwiczymy w sumie posłuszeństwo, ale po mojemu. Nic specjalnego ale młodsza boksia ma tyle energii,że zwykły spacer jej nie starczy. Niestety nie ma u Nas żadnego parku dla psów, więc łazimy do parku dla skajtborderów. Tam pełno przeszkód, rampy, listwy itp. Generalnie ona kocha patyki, więc za późniejszą chwilę zabawy patykiem jest w stanie zrobiś wszystko :)

Napiszę do Vill esa, jak zostawiła swój nr na zamkniętym

Hej hej! Jestem :-) Najkrócej - OKEJ - już pędzę na wizyty, a potem ponadrabiam co tu się działo jak mnie nie było ;-)

Kasiulka-jaka wiosna?! Kobito! Zima dopiero do nas idzie :D w lutym/marcu/kwietniu bedą mrozy, sniegi i fuuuj!.. mówię Wam;o

angel- ja narazie staram sie tam nie zagladac... obiecalam sobie nie robic zakupow az kinder suprise bedzie z nami...:dry: ciezko jest ale moze wytrwam :-p

ja wywleklam sie lozka, ide powazyc szczeniory, nadgonic forum i jak starczy sil wypelniac papiery z KC dla szczeniokow :happy2: kolejna kasa potrzebna.... czy to kiedys sie zakonczy.......:crazy:

jestem po wizycie wszystko w odpowiednim watku, jestem tak zmeczona ze ledwo dysze,zaraz zjemy sobie obiadek zostala nam kaczucha z wczoraj i jak bede miec sile idziemy na szkole rodzenia jak nie to zostaje bo nie mam sily doslownie a w przeciagu godziy powinnismy wyjsc...nie wiem juz sama , ale nie mam ochoty sie zajezdzac

kamilaedi masz psia rodzinke na wychowaniu ;-)? oj kupa radości i kupa roboty no i kasowo tez nie najlepiej. my w zeszłym roku mieliśmy 5 na wydanie, ale było szukania domków i dobrych właścicieli, a póxniej jeszcze płacz bo sie człowiek do dziabągów przywiązał.:baffled:

reklama
Atomówka jej to jak moja biała wariatka :D Za patyka wielkości wykałaczki zrobi wszystko :-D I potwierdzam, zaden spacer i bieganie za patykiem nie wymeczy psa tak jak praca psychiczna czyt. takie posłuszenstwo ;-)

Kamila wlasnie jak to tu wyglada, tez sa przydomki, macie przydomek hodowlany??

Do góry