reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czas dla mamy

reklama
A mnie odstresowuje coś takiego, dziś niestety przemyśleń nie było żadnych, ale pójście na żywioł;-)
Ale mam nadzieję, że efekt jakiś udało mi się wydobyć
oto Księżyc, Wenus i 2 samoloty wenusksiezyc2sam.jpg
A to Księżyc i Wenus z mojego osiedla;-)ksiwen.jpg

anawawka też lubię nocne niebo, zwłaszcza zimą. Prawdziwym hiciorem są dla mnie Plejady. A w dzień często samoloty omijają miasto nad nami lub podchodzą (te ze Szwecji) do Pyrzowic. Dużo hałasu robi ruska załoga cargo ok 21.30 z Kijowa do Drezna lub polskie CASY albo śmigłowce pożarnicze latem, niestety nigdy nie mam aparatu pod ręką a czasami efekty są niesamowite.

Moja babcia zrobila cioci suknię ślubną na szydełku :-)

Wow, ciekawa jestem jak wyglądała :-)

A mnie odstresowuje coś takiego, dziś niestety przemyśleń nie było żadnych, ale pójście na żywioł;-)
Ale mam nadzieję, że efekt jakiś udało mi się wydobyć
oto Księżyc, Wenus i 2 samolotyZobacz załącznik 430264
A to Księżyc i Wenus z mojego osiedla;-)Zobacz załącznik 430263

Super fotki :-)

Dziunka ja fotki tej sukienki nie mam ale moja mam na pewno. Jak nie zapomnę to postaram sie ją pokazać

Kilolku jakich szydełek używasz? Wygrzebałam moje i mam: 14, 16, 9 i jedno wielkie 0 10 (dziwny rozmiar?). I jakiej włóczki używasz?
To moje prababciowe z kości słoniowej jest bez rozmiaru:dry:

Kilolku jakich szydełek używasz? Wygrzebałam moje i mam: 14, 16, 9 i jedno wielkie 0 10 (dziwny rozmiar?). I jakiej włóczki używasz?
To moje prababciowe z kości słoniowej jest bez rozmiaru:dry:
a róznych używam zaleznie od grubości włóczki. Szydełka mają rózne numerki zależnie od firmy. Zwykle na szczęscie mają też napisane w milimetrach do jakiej włózzki sa. Ja kupuję włóczki akrylowe róznej grubości 3mm - 1,5mm. Na włóczce jest napisane. Ja lubie szydełka troche większe niż włóczka teraz robię z włóczki 1,5mm i uzywam do tego szydełka na 2mm.
Wydaje mi się, ze grube masz te szydła ale równie dobrze 16 moze oznaczać, ze do włóczki 1,6mm. Sprawdź czy nie ma w mm.
Mam kilka starych szydełek i nie umiem z nimi dojśc do ladu.

reklama
Do góry