reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kinga, zobacz jaki u mnie był spadek do 9 dpo Obserwacja cyklu - enpr.pl (10 dpo na wykresie to tak naprawdę 9 dpo gdyż owulacja była w dniu oznaczonym jako 1 w kółeczku), dopiero po implantacji tempka poszybowała w górę. Tak więc spadkiem się nie martw, to normalna sprawa w okolicy 8 dpo.
staram się pojąć.. :) dziekuje. A wiec kiedy powinnam spodziewać się teraz podwyższonej temperatury (jeżeli się udało) w którym dniu fl ? bo przyznam że jak mi tak sapada to tracę nadzieje :/

patrysiak tylko ja sprawdzałam na tym indywidalnym bardzo dokładnym z data urodzenia tam jest tylko jeden dzień w miesiacu, ta tym kalendarzu innym jonasa co sa pokazane po trzy pola rózowe albo niebieskie to mi sie przy jednym dziecku nie sprawdził, tam wczesniej podawałam link do tego, który mi sie sprawdził, podobno dpradza się ponad 90 % tak czytałam

ja mam właśnie taki, który ma po kilka dni niebieskich lub różowych. Mogłabyś jeszcze raz podać linka do tej strony? Sorki, że cię męcze ale dziewczyny produkują tu w takim tempie, że nie chce mi się szperać tyle stron do tyłu

Kinga, zagnieżdżenie, w zależności od tego jak długo zarodek znajdował się w jajowodach, rozpocząć się może od 4 do nawet 12 dni od owulacji. Dopiero po zagnieżdżeniu tempka szybuje w górę ...wszystko zatem zależy teraz od tego czy dzidziusiowi jest spieszno do nowego domku czy też ociąga się wędrując do macicy :-)

Kinga, zagnieżdżenie, w zależności od tego jak długo zarodek znajdował się w jajowodach, rozpocząć się może od 4 do nawet 12 dni od owulacji. Dopiero po zagnieżdżeniu tempka szybuje w górę ...wszystko zatem zależy teraz od tego czy dzidziusiowi jest spieszno do nowego domku czy też ociąga się wędrując do macicy :-)
jak Ty to fantastycznie tłumaczysz to normalnie jestem pełna podziwu:-)
bardzo Ci wdzieczna jestem, podniosłaś mnie na duchu bardzo.

zaraz kończę robotę i jadę do domku
obiad robić:]

patrysiak tutaj jest link Cykl Płodności Kobiety - Metoda Jonasa i tam tzrba kliknac w plik wykonawczy w artykule chyba za płowa artykuły jest i powprowadzac swoje dane

wielkie dzięki, wieczorkiem sobie posprawdzam.

Piranho, Ty nasza dobra duszyczko i chodząca encyklopedio, jak sie czujesz? Córeczka dokazuje? Ty masz chyba połówkowe w przyszłym tygodniu? Daj znać kiedy, Ty za nas wszystkie trzymasz kciuki, my też chcemy potrzymać za Ciebie:-)

dobra ja nie umiem tam powpisywać w tym programie może któraś z was mi to powpisywać i sprawdzić ?
rok 1981 mies.08 dzień 01 godz 0100 w nocy :)
okres ostatni 8.12.2011 owu 20.12
będę bardzo wdzięczna plisssssss :-)

reklama
Własnie się dowiedziałam, że listonosz przyniósł mi B-Complex :-)

Piranho kupiłam ten B-50 i mamy z moim M brac po 2 tabletki dziennie tak?
Dodatkowo biorę kwas foliowy, wit. C, Calcium i żurawinę w tabletkach. Mogę to wszystko brać razem czy coś odstawić? W sumie nie staramy sie już o córeczkę, po nieudanym cyklu płeć zeszła na dalszy plan i czy w związku z tym mam odstawić te suplementy które biorę? A co z kwasem foliowym??
Piranho kochana z góry dziękuję za pomoc :-D

Do góry