reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie i dieta naszych maluszków

ja mlodemu podawalam w pierwszym miesiacu moje mleko odciagniete z butelki jak bylismy na wyjazdach:-) ale pozniej odwidziala mu sie butla i teraz nie chce wcale ciagnac, bawi sie smoczkiem i tyle. Pytalam doradcy laktacyjnego czy to jest czesto spotykane, to mi powiedziala ze zdaza sie i zeby w razie czego dawac mu z kubka niekapka czy kapka :-D takiego od 4 miesiaca (widzialam takie z tommytippy) lub wlasnie lyzeczka. Dlatego my pewnie bedziemy dawac Oliemu w takiej formie bo butla beee:no:

reklama
Trojanka, ja taki kubek wlasnie dostalam od mojej health visitor i sie zastanawiam czy nie dac jej juz teraz do zabawy zeby sie przyzwyczajala do niego, bo u nas butla tez beee ;)

ja swojej daje łyżeczką deserki,ale tak troszeczke:)
moja to w ogole jak ktos cos je to wrzeszczy jak opetana bo tak jakby tez chciała to samo jesc...
daje jej ok.1/4 małego słoiczka dziennie i juz jak sliniak zakładam to cieszy sie tak strasznie az piszczy i podskakuje z radosci....

u nas butla(tylko z moim mlekiem bo mm to pluje)bez problemu,chyba ze ma humor to wtedy nic nie ciągnie

U nas Asionek tez są gazy i powiem ci ze mam przeczucie ze jak zacznąć jesć cos innego bedzie lepiej :tak:

no mam nadzieje :)
moj ciagle zagazowany tak , ze masakra , a jeszcze teraz od jakiegos czasu zaczal jesc dziwnie cyca ... co chwile puszcza , lapie i tak caly czas podczas karmienia , co oznacza , ze nalyka sie od chole.... powietrza i jest jeszcze gorzej :/ teraz spi i slysze tylko z sypialni jego baki hehe

ja kupiłam małemu dziś śliwki z hippa i zobaczymy czy wywołają kupę :-p

oby poszlo !!

Asiu,zapomniałam Ci napisać!
moja tez tak nerwowo jadła,wzięłam ją na sposób:karmię ją na leżąco,kładziemy się"brzuszkiem do brzuszka" i dostaje cyca...walczy ale ładniej je....i mniej beka...kuźwa mniej!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry