reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gal, ja łykałam taką WITAMINA C 1000 mg + Bioflawonoidy 100 sztuk (2085195532) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale teraz kupiłabym taką WITAMINA C 1000mg 250 tabl + BIOFLAWONOIDY I RÓŻA (2088201724) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (z formułą "Timed Relase"). Naprawdę kochana jesteś, od razu wszystkie czarne myśli poszły precz i zaświeciło słońce (nie przeszkadzała mu godzina 23:35 :-D). Pamiętam, że w pierwszej ciąży przed USG połówkowym tez się stresowałam - w końcu sprawdzają tam szczegółowo budowę narządów, mózgu itd., strasznie się wtedy bałam, że lekarka znajdzie jakąś nieprawidłowość. Ale dzięki Tobie strachy poszły precz! :-)

Dobrej nocki wszystkim życzę!!!

reklama
Piranha- i oto chodziło, czasami trzeba nawet najwiekszych ekspertów postawić do pionu, nie?:-D
No i proszę z uśmiechem na twarzy maszerować na to usg, także po fluidki dla nas, a co!:-D
Dzięki za linki!

Spokojnej i dającej wypoczynek nocki życzę!:tak:

heloł ,heloł..
u nie humor troche lepszy ,choc to o niczym nie swiadczy ,ale lepiej mi na duszy jak widzę 37 na termometrze...:)
tak więc lece do pracy mimo że mąż napisał o odczuwalnej -16 stopni mroźnicy....

pozdrawiam i do napisania koło 16.oo

hello
I u naz zimnica
t118009.gif
chcialo nam sie zimy to mamy:)
Zlapał mróz i od razu sarenki zaczely u nas wychodzic na łaki:)))

No ale dobrze byc w domku i raczyc sie
t1990.gif

Kinga, Mama- pieknie...trzymam Kciuki

czesc laski!
wpadam jak zwykle rano zeby poogladac wykresiki i bardzoooo sie ciesze ze tak pieknie to wyglada u mamy i kingi:tak: trzymam z calych sil za fasolinki:tak:
mama sliczna i fajna z Ciebie "mamusia":tak:

piranha stres przed usg to norma ale prosze Ty juz nam sie nie stresuj tak bardzo przeciez wszystko w najlepszym porzadeczku:tak: i prosze o filmik jak sie da- daj nacieszyk oko swoja sliczna Krolewna:tak:

ps. a u mnie juz dolek przeszedl :tak: :-)

Hej, hej dziołchy!!!

A tu z rana takie dobre wieści!

Mama05- a widzisz napisałam Ci wczoraj , ze dzisiaj będzie 37 (czasami mąz nazywa mnie czarownica, że się sprawdzają moje słowa:tak:), tak więc suuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
Trzymam rękę na pulsie i wrazie co, to będę ją stawiać do pionu!!!:-D Mozesz na mnie liczyć!!!

Kinga85- u Ciebie w zasadzie to już wiadomo i ja nie mam już wątpliwości, także jutro test tylko potwierdzi, to co ma potwierdzić!:-D Do ilu odliczamy do dwóch?!!!!!!!!!!!! kresek oczywiście!!!!!!!!!!!!!!:-D

No dobra, trochę ze mnie wariatka!

A u mnie z kolei, trochę gorzej, Piranha poradź z tym mierzeniem. Niestety nie mogę przespać jednym ciągiem o d 1 w nocy do tej 5.30, tylko budzę się wcześniej i nie wiem czy mam wtedy mierzyć temp, np o 3, czy 4-tej. Dzisiaj się obudziłam przed 4 i nie zmierzyłam tempki, potem zasnęłam i znowu się obudziłam o 4.30 i już zmierzyłam i taka niska tempka. I to pod linią pomocniczą. Wogóle jak byłam wtedy na monitoringu to gin mówił, że pęcherzyk ma objętość 2,5 ml, a dojrzały powinien mieć 3ml, więc to trochę dziwne z tą owulacją w tym miesiącu. Czy mógł pęknąć nie w pełni dojrzały pęcherzyk, taki który jeszcze nie ma wymaganej objętości, bo to trochę dziwne, żeby owulacja nastapiła tak szybko po usg. Dla mnie to wygląda, jakby za mało progesteronu produkowało ciałko żółte. Tak mnie naszło, jak byś mogła coś mi napisać na ten temat, to byłabym niezmiernie wdzięczna:tak:

Cześć Czarodziejko- ano zimno, ja z synkiem nie wyjdę pewnie na dwór!

Hej Kosmo- no to teraz już tylko lepiej będzie, cieszę się, ze tak jest, naprawdę!:-)

reklama
Hej hej!
:-):-):-) No takie wiadomosci to ja lubie od rana. Mama , Kinga to jutro robicie tesciki? Piekne temp sie wam pokazaly dzis:tak:
Kosmo ciesze sie ,ze dolek mija oby tak dalej;-)
Gal a szyjke mierzysz? U mnie tez byl problem z pomiarem temp , dlatego badalam szyjke i sluz.

Szkodniki dzis w domu wiec moge sie troche polenic. No i dzieci ubrane , troche poczytalismy w lozku a teraz ja klikam w lozku a oni bajki ogladaja. Musze zaraz ruszyc zadek i sniadanko jakies zrobic ale mi sie mooocno nie chce
a_wink2.gif.gif

Do góry