reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

dzisaj kreska druga jeszcze bardziej wyrazna:)) DSC_0169.jpg
u gory wczorajsza , na dole dzisiejsza
wlasnie wrocilam z bety, a wyniki dopiero o 17 a jak nie bedzie to jutro rano;///
ogolnie to nadal nie wierze, ze mam na tescie druga kreske

robie te testy po 1zl z allegro. jutro zrobie tego drozszego to moze lepiej wyjdzie i tego najczulszego

Roxii juz nie moge sie doczekac kiedy bedziesz w domu i nam zdasz relacje..
joweg wrozka Ci powiedziala, ze bedzie bobas to bedzie:))

Ostatnia edycja:
reklama
palu-pare godzin nie czytalam a tu piekne wiesci.beda blizniaki na bank!!!!!!!!!!!!!!!
joweg-ja ci powiem,ze cos nie tak z twoja klinika.chyba nie podeszli to tego za bardzo fachowo.jezeli co wizyte jet inny lekarz to juz cos widac,ze nie jest ok .my tez kiedys jezdzilismy do kliniki i za kazdym razem byl inny lekarz-nic z tego nie wyszlo.totalna porazka.popros o lekarza prowadzacego,bo tak to zaden za nic nie odpowiada.

Palu- pisłam Ci, że z porannego moczy będzie mocniejsza- aż mi łezka się w oku zakręciła!!!!!!!!!!A Wiola dobrze Ci wróży:tak::tak:
Ja się zastanawiam czy też nie podać sobie 2 blastusi- ciekawe co mi gin powie- on i tak zawsze decyzje pozostawia nam.

palu - gratulacje ciche. czekamy na bete

ala
- lekarz niezadowolony bo nie masz zbyt duzo pecherzykow o podobnych rozmiarach. jest duzy rozrzut co oznacza ze jak ten co mial 15mm juz dojrzeje i trzeba bedzie robic punkcje - te co maja 7-8mm moga nie dogonic. to sie moze jeszcze zmienic, ale nie az tak znaczaco. trzeba byc dobrej mysli... zeby chociaz 5 sztuk bylo a wsrod nich ten szczesliwiec

Joweg, kochana niczego sie już nie doszukuj, bo sie zadreczysz dziewczyno. Ja wiem, ze jesteś młoda ale nawet w Twoim wieku In Vitro to nie 100% gwarancji sukcesu , tylko ok.30+. Czasem zarodki sie nie implantuja i tyle. Gdyby medycyna rozumiala w stu procentach cała mechanike implantacji, to In Vitro by zawsze sie udawało. Niestety tak nie jest. Lekarze zawinili, bo wmowili Ci ze na pewno sie uda a teraz biedna sie torturujesz myślami, ze DLACZEGO nie wyszło?! Młode kobiety maja większe szanse teoretycznie ze względu na to, ze procentowo maja wiecej zdrowych jajeczek i tyle. Tyle, ze organizm kobiety z matematyka ma niewiele wspólnego, a każda z nas jest inna. Są 40+ latki, którym udaje sie za pierwszym razem i mlodziutkie dziewczyny, które walczą latami.

dzisaj kreska druga jeszcze bardziej wyrazna:))Zobacz załącznik 432189
u gory wczorajsza , na dole dzisiejsza
wlasnie wrocilam z bety, a wyniki dopiero o 17 a jak nie bedzie to jutro rano;///
ogolnie to nadal nie wierze, ze mam na tescie druga kreske

robie te testy po 1zl z allegro. jutro zrobie tego drozszego to moze lepiej wyjdzie i tego najczulszego

Roxii juz nie moge sie doczekac kiedy bedziesz w domu i nam zdasz relacje..
joweg wrozka Ci powiedziala, ze bedzie bobas to bedzie:))
moje gratulacje.:-):-)

wiolka a Ty w ktorym dniu robilas sikanca i jaka Ci beta
wyszla? i zarodki ilodniowe Ci podali?
sylha w mojej klinice zawsze dwa podaja bo to wieksza szansa

dziewczyny jeszcze nie gratulujcie bo sie boje i sama w to nie wierze:) teraz oczekiwania na bete
jak myslicie na jakim poziomie powinna byc dzis 8dpt i 5dniowe blastki czyli co okolo 13dniowe..

reklama
Do góry