reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Palu- moja droga- super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeżeli to już widać z wieczornego testu, to co dopiero rano!!!!!!!Wyczytałam (chyba na teście:baffled:), że powinno się robić z 1 rannego moczu-jest on w tedy gęściejszy i ma większe stężenie no tej bety i wynik jest bardziej miarodajny, ale jak tobie już pokazało wieczorkiem to super!!!!!!!!!!

reklama
Dobra - teraz Was dopiero poczytałam
Ewcia, Roxii- mocne kciukasy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Joweg- tylko krótki protokół jest z antagonistą- czyli z tym cetrotide lekiem, a uli masz dniowe cykle???
Mi gin powiedział, że na dzień dobry to będę brać puregon 10-12, prawdopodobnie od 10 cetroteide- zależy jak się będzie rozwijało wszystko, cykle mam 30dniowe

ja mam 28-30 ale z reguly 30 :) powiem ci ze juz sama nie wiem od czego to zalzey i na jakiej podstawie lekarz wybiera protokol :) to kiedy zaczynasz ?:D

Od małpiszona:-p czyli stwierdzając po bolących cyckach, które są oznaką @ (nawet nie pamiętam kiedy się tak z tego powodu cieszyłam) za jakiś tydzień:-D

a kiedy masz dostac :p? ja jakos na dniach :) ale na razie nie mam migreny wiec sie nie szykuje ostatnio po nieudanym icsi mialam cykl 46 dni :D mam nadzieje ze sie juz u mnie wszystko wyregulowalo :)

Mi gin powiedział, że protokół wybiera się na podstawie badań głównie kobiety, czyli ja jestem z góry na dół OK, wszystko wręcz książkowo to nie ma przeciwwskazań, by wykonać krótki
Gdy się ma PCO lub jakiekolwiek problemy z owulką czy cykle róznej długości wtedy lepiej długi.
Powiedział, że pomiędzy tym z antagonistą a długim jest zaledwie 2-5% różnicy

ale wydaje mi sie ze w tym z antagonista masz mniej zarodkow niz w innych u mnie tez wszytsko ksiazkowo , w sumie jak pojechalam do kliniki ze sie nie udalo to lekarka niehcciala uwierzyc i wyslala mnei na bete:) bo to bylo nie mozliwe prawie :) w sumie meza sperema idealna moje wyniki tez a a jednak niestety niespodobalo sie maluchom :) ile masz lat?

ala_36 - Też wydaje mi się że lekarz niepotrzebnie Cię stresuje , może miał zły dzień. Jest jeszcze trochę czasu więc na 100% podrosną. Zajadaj się suszonymi morelami i orzechami (brazylijskie lub nerkowca).
Wszystko będzie ok.

Palu - Czekam z niecierpliwością na nowe wieści od Ciebie , mam nadzieje że poszłaś na bete. Po cichu gratuluję.
Z tym zdjęciem to super pomysł , uśmiałam się jak go zobaczyłam:-D.
Nie ma to jak podzielić się dobrymi nowinami z ciotkami in vitro.

Roxii - Jak już będziesz w domu to daj znać jak poszło. Trzymam kciuki.;-)

reklama
Do góry