Jagienka29
Fanka BB :)
Ospa powoli znika ale niestety jak strupki odpadaja zostają małe ranki oby nie były to blizny....;//
Laura też tak miała,dwa strupki na pupci które odpadały i zostawały ranki,uparcie je smarowałam a pediatra na kontroli mi powiedziała żeby już nie smarować i miała rację-zagoiło się pięknie w ciągu doby!!
Może i jestem glupia, ale.... boje się planowania i ciąży(( Boję się że się nie uda z tą córeczką wymarzona a potem boję się ze nie pokocham tego małego człowieczka tak bardzo jak na to zasługuje...
(( wiem bredzę...ale mam takie obawy.... i cholernie zazdroszczę osoba, ktore mają te słodkie różowe królewny....ehhh czemu to jest takie trudne???;//
Nie jest to łatwa decyzja ale podejmując ją musisz być gotowa też na opcję-syn...wiesz,mnie też było żal za każdym różowym kocykiem,kiteczką czy spódniczką,w sklepach dziewczęce działy omijałam szerokim łukiem...gdybyś zapytałą mnie wtedy-powiedziałabym Ci że WIEM że na pewno nie będę mieć nigdy córki
aż przyszedł taki dzień kiedy powiedziałam sobie-jak nie spróbuję to zawsze będę żałować,jeśli się nie uda-zamykam warsztat-przynajmniej próbowałam...Dziś moja wymarzona córeczka ma 5 m-cy

Jak to mówią-"kto nie ryzykuje-ten nie ma..." -coś w tym jest ;-)
Z całego serducha życze Wam wszystkim tych upragnionych córeczek,tak jak pisała Beatka,dziewczynki są zupełnie inne,nawet jako niemowlęta,teraz mogę powiedzieć że dziewczynka powinna się z rzędu należeć każdej kobiecie

Jagienko a jak u Was???ospa poszła won??
Poszła won!! Wczoraj zaliczyliśmy pierwszy spacerek po ospowej kwarantannie ;-)chociaż znajomi nadal omijają nas szerokim łukiem
Musiałam też przesadzić Laurę do spacerówki bo do gondoli już za długa
ale podoba jej się bardzo świat widziany z tej perspektywy (pozycja jest półleżąca) :-)Jutro mój Oliś ma bal,wybrał sobie kostium pirata-obłędny!! Zrobię mu fotkę i wkleję wam jutro.
A'propos fotek...
www.fotosik.pl ładujesz fotkę i kopiujesz link na forum...pochwal się pracą Zuzanki,uwielbiam oglądać dziecięce rysunki!!
Ostatnia edycja: